I remember Elvis – Bleščeči koncert ob 40-letnici smrti kralja rock & rolla

Neminljive uspešnice nespornega kralja rock’n’rolla so v torek odmevale od zidov razprodanih ljubljanskih Križank. Za koncert je vladalo izjemno zanimanje, vstopnice pa so razgrabili že v tednu pred koncertom. Sam’s Fever so z Big Band RTV Slovenija pripravili bleščeč poklon Elvisu Presleyu in obiskovalce popeljali v čas 50. in 60. let prejšnjega stoletja ter z doživeto interpretacijo največjih hitov presegli vsa pričakovanja. Leta 2015 so si Sam’s Fever na European Elvis Festival-u v Bad Nauheimu (Nemčija) z zmago na tekmovanju prislužili naziv najboljšega cover banda Elvisa Presleya v Evropi in tako z vidnejšimi uspehi doma in v tujini dokazali, da Elvis še vedno živi.

Na odru so zazvenele vse največje uspešnice: Love Me Tender, It’s Now or Never, Always on My Mind, Are You Lonesome Tonight, Heartbreak Hotel, Viva Las Vegas, Blue Suede Shoes, Suspicious Minds, I Can’t Stop Loving You. Večeru pa je prav poseben vokalni pridih prinesla uveljavljena slovenska a capella zasedba Jazzva, ki je s harmonijo barv človeškega glasu doživeto in pristno na odru poustvarila najlepše Elvisove uspešnice. Specifičen zvok in značilen nastop Jazzve je očaral zbrano občinstvo, za energično vzdušje živahnega rock’n’rolla pa je skrbela plesna skupina Retronom s swing plesalci, ki so s plesom zagotovili pestro plesno ozadje in pravo pašo za oči, kot se za pravi rock’n’roll večer spodobi.
Rock’n’roll večer so Sam’s fever sklenili z romantično Can’t help falling in love with you in se v velikem slogu poslovili od Elvisa, ki je v svojem življenju nanizal več kot 150 albumov, 114-krat osvojil naziv top hit in 53-krat naziv top album in zaznamoval svet glasbe vse do danes.

V vrhuncu večera so Sam’s fever razveselili tudi vse, ki si vstopnic za razprodani koncert žal niso uspeli pravočasno zagotoviti in v prihodnjem letu napovedali še večji spektakel. 17. januarja 2018 v Cvetličarno prihajajo Sam’s Fever, The Imperials, Dennis Jale in TCB band – The Original Band of Elvis Presley z Elvisovimi glasbeniki kot so James Burton, Glen D. Hardin in Ronnie Tutt, ki so Elvisa spremljali od leta 1969 pa vse do njegove smrti v letu 1977.

Največje uspešnice kralja rock’n’rolla so napolnile romantične Križanke!

Vstopnice za koncert ELVIS PRESLEY’s 83rd Birthday Party 17. januarja 2018 v Cvetličarni ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Eventim (Petrol / OMV / Big Bang / Pošta Slovenije ) in na spletni strani: http://www.eventim.si/si/vstopnice/elvis-presleys-83rd-birthday-party-ljubljana-cvetlicarna-471129/event.html

FB EVENT: https://www.facebook.com/events/1943864129218002/

Več novic