Regionalni glasbeni spektakel v Stožicah – CECA & ACA LUKAS – 15. december 2018

Veliki pevski zvezdi, ki nizata hit za hitom in žanjeta stoječe ovacije kjerkoli zapojeta, se vračata v Ljubljano – a tokrat bosta Ceca in Aca Lukas prvič nastopila skupaj na dvojnem koncertnem spektaklu v največji slovenski glasbeni areni.

Izvajalca, ki sta s samostojnimi koncerti že večkrat navdušila ljubitelje temperamentne glasbe, prihajata 15. decembra 2018 v dvorano Stožice, kjer bosta v veliki odrski produkciji z bogatim svetlobnim šovom in video zasloni zapela pred več kot 10.000 oboževalci, to pa bo dalo njuni glasbi in nastopu dimenzijo, kakršne v Sloveniji še niste doživeli. Pridite na največji regionalni glasbeni spektakel leta – nepozabno glasbeno potovanje in noro zabavo v skupni produkciji organizatorjev Collegium Mondial Travel in Tantum Events.

Svetlana Ražnatović – Ceca je začela kariero že s petnajstimi leti, ko je nastopala po vsej Jugoslaviji, svojo priljubljenost a utrjevala s hiti, kot so »Kukavica«, »Fatalna ljubav« in »Ja još spavam u tvojoj majici«. V njeni karieri je bilo veliko vzponov, albumi Maskarada, Decenija, Gore od ljubavi sodijo med najbolj razpoznavne, njen veliki triumf pa je bil koncertov na beograjski Marakani, kamor jo je prišlo poslušat neverjetnih 70.000 ljudi.

Tudi Aleksandar Vuksanović alias Aca Lukas se je z glasbo začel ukvarjati že v najstniških letih. Nekronani kralj splavov je v 90. letih nastopal na splavu Lukas, po katerem je dobil ime. Na sceno s eje prebil z albumoma Pesme od bola in Lična karta, četrta plošča Nešto protiv bolova pa ga je zacementiral med največjimi regionalnimi zvezdami. Rad sodeluje v duetih z drugimi pevci – tudi s Ceco sta že posnel pesem »Ne zanosim se ja«, ki bo gotovo eden od vrhuncev najbolj vroče decembrske noči v areni Stožice.

Eventim: http://www.eventim.si/si/vstopnice/ceca-aca-lukas-ljubljana-dvorana-stozice-1043741/performance.html

Več novic