Razgreti fani ostali pred vrati! – Hamo & Tribute 2 Love

Hamo & Tribute 2 Love so 10 let lubezni proslavili s svojimi najzvestejšimi oboževalci v Orto baru in vso svojo lubezen prelili v koncert s posebnim pečatom. Prost vstop je bil omogočen samo obiskovalcem v majici banda in dolga vrsta pred Ortom je še najbolj spominjala na dan prodaje najnovejše tehnološke igrače. Najbolj zagreti so se že veliko pred začetkom postavili v vrsto, da bi si zagotovili ogled jubilejnega koncerta. Pred odprtjem vrat je vladalo že pravo džungelsko vzdušje, saj je veljal zakon najhitrejšega in najzgodnejšega. Srečneži, ki so se le prignetli noter, so lahko doživeli enkraten koncert, ki so ga Hamo & Tribute 2 Love z lubeznijo pripravili za fane, ki so jih podpirali vsa ta leta. Vsi, ki so bili prepozni, pa niso obupali in v pravem fanovskem duhu koncert zavzeto poslušali kar na stopnicah pred nabito polnim prizoriščem.

20161027-music-ht2l-ortobar-ljubljana-xxlet-fotomarkoalpner-press-06

Fantje so polni energije odigrali največje uspešnice: Pol, Gospa Magister, Tiho, Dejva bit čist bliz, Rožice in še mnoge druge. Hamo se je še posebej posvetil izvedbi novega singla Nazaj, o želji po popravljanju preteklih napak, s katerim so tudi napovedovali koncert. Fantje so v koncert za svoje poslušalce vložili res vse in odigrali vrhunski blues rock, ki so ga izpilili in izostrili v desetih letih nastopanja. ”Ko smo se pred desetimi leti zbrali, smo sanjali, da bomo nekoč nastopali po klubih in da bomo vsaj nekaj ljudi prepričali z bluesom,” pravi Hamo ”Niti sanjali pa nismo o današnji resničnosti”. Orto bar je pokal po šivih od čiste energije, ki so jo izžarevali fantje na odru in navdušili občistvo s svojimi največjimi hiti.

Hamo & Tribute 2 Love pa že obljubljajo tudi novi album. Fantje so tako več kot pripravljeni še za nadaljnih deset let muziciranja in polni novih idej. V šivih parajočem Ortu je frontman Hamo oznanil tudi novi veliki koncert 9. februarja 2017 v Kinu Šiška ob izidu novega albuma. Vsi, ki ste bili prepozni za Orto imate drugo leto še eno priložnost, da poredni blues rock doživite v živo!

Hamo & Tribute 2 Love so ORTO bar do roba napolnili z eksplozivno blues rock mešanico, napovedujejo pa že novi eksplozivni koncert – Kino Šiška, 9. februar 2017!

Več novic