Prljavo kazalište obljubljajo rock koncert leta z razkošno svetlobno produkcijo!

Spektakularno prizorišče ljubljanskih Stožic že nestrpno pričakuje neprekosljive – PRLJAVO KAZALIŠTE, saj so vse vstopnice v parterju že pošle! Celi dan in noč bodo na nogah preplesali srečneži, ki so si pravočasno zagotovili vstopnico v parterju. Koncert ob prelomni 40. obletnici legendarne skupine boste lahko spremljali le še s tribun največjega koncertnega prizorišča v Sloveniji! Na voljo je tudi še nekaj vstopnic za fan pit.

Vstopnice za parter že pošle!

Kultna skupina že štiri desetletja navdušuje občinstva po vsem svetu in polni največje koncertne dvorane. Na februarskem koncertu so navdušili nabito polno areno Spaladium v Splitu, kjer je staro in mlado prepevalo njihove največje hite. Še večji spektakel pa napovedujejo v Ljubljani s produkcijo svetovnega nivoja, laserskim šovom, razkošno svetlobno produkcijo in ozvočenjem. Areno Stožice bodo napolnili z grandiozno svetlobno tehniko, ki bo jemala dih in uokvirila neponovljiv spektakularni koncert s katerim bodo obeležili 40 let. Prljavo kazalište so postali sinonim jugoslovanskega rocka z nepozabnimi hiti, kot so: Mi plešemo, Ne zovi mama doktora, Sve je lako kad si mlad, Mojoj majci (Ruža Hrvatska) in mnogimi drugimi iz obsežnega repertoarja. S svojimi največjimi uspešnicami bodo na odru prebudili duh časa, ko je glasba izražala upor, v duhu pravega rock’n’rolla!

Prljavo kazalište obljubljajo rock koncert leta z razkošno svetlobno produkcijo!

Veliko stvari se je skozi leta spremenilo in danes skupina glasbo ustvarja v povsem drugačnem okolju kot ob svojih začetkih. Fantje so svojo pot začeli leta 1977, v osemdesetih pa je sledil vrtoglavi vzpon skupine, ki je odšla na turnejo po ZDA, Kanadi, Švici, Nemčiji, Avstraliji, Avstriji, Švedski in drugih evropskih mestih. Turneja je svoj vrhunec doživela leta 1989 v Zagrebu na Trgu Republike, kjer se je koncerta skupine udeležilo več kot 250.000 poslušalcev, koncert pa so skoraj odpovedali, vendar se policija ni mogla prebiti skozi množico, da bi izklopili elektriko. Z enakim brezkompromisnim nabojem 18. marca 2017 pionirji ex-yu rocka PRLJAVO KAZALIŠTE prihajajo v ljubljanske Stožice!

Vstopnice: Prodaja vstopnic na prodajnih mestih Eventim (tudi prek spletne strani www.eventim.si)

VSTOPNICE LAHKO KUPITE NA TEJ POVEZAVI: https://goo.gl/JUa9Ox

PKspaladium-21

PKspaladium-22

PKspaladium-71

PKspaladium-77

PKspaladium-80

Več novic