Prihaja sekstet, ki je nastopil tudi na poroki princa Harryja in Meghan Markle – The Queen’s Six

Zimski festival ÔÇô 6. februar 2019 ÔÇô The Queen’s Six, Unionska dvorana

V Slovenijo prvi─Ź prihaja sekstet, ki je bil ustanovljen ob 450. obletnici ustoli─Źenja kraljice Elizabete I., zapeli pa so celo na poroki princa Harryja in Meghan Markle!

─îlani skupine se z veseljem spominjajo tega edinstvenega nastopa na kraljevski poroki princa Harryja in Meghan Markle. ┬╗Sam poro─Źni dan je bil prelep. Bilo je absolutno ─Źudovito in zelo po─Źa┼í─Źeni smo bili, da smo bili lahko del tega. Ogromen privilegij in ─Źast┬ź se nasmeje Tim Carleston ┬╗George Clooney je sedel tik za menoj, zato sem mu seveda polep┼íal dan┬ź. ┬╗V nekem trenutku se zaveste, da je samo dru┼żinska poroka,┬ź dodaja Dan Britton ┬╗Bil je res neverjetno intimen dogodek, ─Źeprav je dogodek spremljalo ve─Ź milijonov gledalcev┬ź.

Sekstet prebiva v Windsorskem gradu in redno nastopa pred ─Źlani kraljeve dru┼żine, znani pa so po izredno raznolikem repertoarju, ki zajema vse od cerkvenih in tradicionalnih angle┼íkih ljudskih pesmi do popa ter skladb Michaela Jacksona in Stevieja Wonderja. Zasedbo sestavljajo Daniel Brittain, Tim Carleston, Nick Madden, Dominic Bland, Andrew Thompson in Simon Whiteley. Skupina je bila ustanovljena 2008, vsi ─Źlani pa so izvrstni pevci in ─Źlani cerkvenega pevskega zbora kapele sv. Georga, ki nastopa ob obredih, dr┼żavnih prilo┼żnostih in zasebnih dogodkih. Pevci zelo radi s humorno noto za─Źinijo svoj pestri program, zato so njihovi nastopi edinstvena glasbena izku┼ínja, po koncertih pa se radi podru┼żijo z obiskovalci, tudi s samo kraljico! ┬╗Tekom na┼íih nastopov smo se vsi ┼że sre─Źali s kraljico v eni ali drugi to─Źki. Bodisi pri na┼íih uradnih dr┼żavni┼íkih nastopih ali pa zasebnih za kraljevo dru┼żino. ─îudovito je. To nam je res v ─Źast in zadovoljstvo┬ź pravi ─Źlan skupine Simon Whiteley ┬╗Izku┼ínja je zelo edinstvena, polna spo┼ítovanja in strahu, saj je kraljica ena od najuglednej┼íih ljudi na svetu. Ampak ona je zelo prijetna dama in zelo dobra sogovornica. Vedno se ima┼í o ─Źem za pogovarjati┬ź.

The Queen’s Six bodo nastopili 6. februarja v Unionski dvorani v sklopu koncertov Zimskega festivala s pestrim repertoarjem in britansko hudomu┼ínostjo. ┬╗Obo┼żujemo to kar po─Źnemo in to ┼żelimo deliti s svetom┬ź se nastopa veseli Andrew Thompson “Zelo razburljivo je na┼ío glasbo predstaviti ljudem, ki ┼íe niso do┼żiveli britanske acapelle┬ź.

The Queen’s Six prina┼íajo v Unionsko dvorano edinstveno glasbeno izku┼ínjo z britanske kraljeve poroke!

Vstopnice za koncert ┼ŻE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Eventim (Petrol / OMV / Big Bang / Po┼íta Slovenije )

You may also like