Prihaja najve─Źji pravlji─Źni spektakel na ledu – Disney na ledu predstavlja “Dotakni se zvezd”

Pripravite se, da boste vstopili v svet zabave, ko bosta Miki Miška in Mini Miška prinesla najosupljivejše trenutke iz vsega Disneyjevega kraljestva v Ljubljano s predstavo Disney na ledu predstavlja Dotakni se zvezd!

V malce druga─Źni postavitvi pravlji─Źne zabave ┼íaljivi nastopi najpriljubljenej┼íih Disneyjevih likov pripravijo prizori┼í─Źe za osupljive na ledu odigrane zgodbe princes Ariele, Zlatolaske in Belle. Poleg tega u┼żivajte v posebnem nastopu Ane in Elze iz z oskarjem nagrajenega in najpriljubljenej┼íega animiranega filma vseh ─Źasov, Disneyjevega Ledenega kraljestva! Obiskovalci se bodo podali na Severno goro z zabavnim sne┼żakom Olafom, robatim gorjanom Kri┼ítofom in njegovim zvestim severnim jelenom Svenom, ko bodo pomagali, da se sestri spet najdeta. Zgodba je polna akcije, pustolov┼í─Źine, magije in nepozabnih likov.

Dotakni se zvezd je razveseljujo─Ź nastop kraljevskih likov, ki predstavlja zgodbe Disneyjevih najpriljubljenej┼íih junakinj in njihovih zvestih spremljevalcev z energi─Źno koreografijo, ki bo gledalce navdihnila, da bodo peli, plesali in navijali za svoje najljub┼íe Disneyjeve like, ko se bodo ti podajali na svoja epska potovanja. Miki Mi┼íka in Mini Mi┼íka bosta obo┼żevalce vodila skozi nenavadno ─Źude┼żno de┼żelo, kjer bodo sre─Źali Sebastiana in Tritonove h─Źerke iz Disneyjeve Male morske deklice, razgraja┼íke goste Crtljivega ra─Źka iz Disneyjeve Zlatolaske in za─Źarane zveste slu┼żabnike iz Disneyjeve Lepotice in zveri. ÔÇťDisneyjeve zgodbe predstavljamo na nov in sve┼ż na─Źin,ÔÇŁ pravi producentka Juliette Feld. ÔÇťFormat priljubljenega izbora talentov smo uporabili kot rde─Źo nit, ki povezuje ┼ítiri svetove Elze in Ane, Ariele, Belle in Zlatolaske.ÔÇŁ

ÔÇťS tem, ko smo drobce iz klasi─Źnih Disneyjevih zgodb prepletli s filmsko uspe┼ínico Ledeno kraljestvo in dodali komi─Źne vlo┼żke ter glasbo, smo razvili edinstven na─Źin, kako na novo povedati vsako od teh pravljic,ÔÇŁ ┼íe pravi producentka Juliette Feld. Spektakel talentov se za─Źne z eksplozijo barv, ko Disneyjeve zvezde planejo na led z energi─Źnim nastopom ob ┼żivahni glasbi. O─Źarljivi uvod vklju─Źuje plesni in pevski dvoboj med fanti in dekleti, ki ga vodita sama Miki Mi┼íka in Mini Mi┼íka. Dru┼żinam se bo zdelo, da so med ob─Źinstvom najnovej┼íega televizijskega resni─Źnostnega izbora talentov.

Vrhunski drsalci Feld Entertainment bodo znova dokazali svoj nesporni talent z akrobatsko zra─Źno to─Źko na ┼ípanski mre┼żi med Malo morsko deklico. ÔÇťGledalci bodo o─Źarani, ko se bo Ariela dvignila in nato hitro vrtela nad ledom,ÔÇŁ pravi re┼żiserka Patty Vincent. ÔÇťHoteli smo ujeti trenutke in posebnosti, ki najbolj dolo─Źajo te priljubljene like, to pa smo izpeljali s pomo─Źjo osupljivih akrobatskih nastopov. Zato je predstava Dotakni se zvezd posebna. Izbrali smo ikonske prizore, nato pa jih skrbno predelali v nastope, ki zares jemljejo dih.ÔÇŁ Med odlomkom Zlatolaske je med tramovi dvorane prepletenih 600 m svile, ki predstavlja Zlatolaskine ─Źarobne zlate kodre. Od tramov se spu┼í─Źa vse do ledu in slu┼żi kot pripomo─Źek za napeto zra─Źno to─Źko, ko Zlatolaska in Flynn pobegneta iz stolpa, poletita ve─Ź kot 7 metrov visoko in izvajata drzne akrobacije.

Z izjemnimi talenti in o─Źarljivo pravlji─Źno pripovedjo natrpani Disney na ledu bo gledalce zagotovo navdihnil, naj se Dotaknejo zvezd. Videli boste vse, od Gastona, ki razglablja, katerega od svojih ne┼ítetih ÔÇťtalentovÔÇŁ naj poka┼że, do razgraja┼íkih gostov Crtljivega ra─Źka iz Zlatolaske, ki z orja┼íkimi ponvami v rokah povzro─Źijo neizmeren glasbeni kraval, ter Tritonovih h─Źerk, ki ple┼íejo na glasbo 80. let, s tem premostijo vrzel med generacijami in pomagajo dru┼żinam ustvariti spomine, ki jih bodo spremljali vse ┼żivljenje!

Vstopnice ┼ŻE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Petrol in Eventim:
http://www.eventim.si/si/izvajalec/disney-on-ice-1910/profile.html

You may also like