PRIHAJA NAJVEČJA FEŠTA V SLOVENIJI: ROŠTILJADA 2019

Žur, ki diši po čevapčičih, začini z dogajanjem in zažiga na odrih… se vrača na Kardeljevo ploščad, kjer bo že tradicionalno zadišalo po roštilju, in sicer v petek, 31. maja, vse od 16. ure dalje, ko v Ljubljano ponovno prihaja največja fešta v Sloveniji – ROŠTILJADA 2019!

Vroča Roštiljada bo letos še posebej zažigala, za posebej pikantno začinjeno vzdušje pa bo poskrbelo nepozabno dogajanje. Obiskovalce čakajo številne zanimive dnevne ter nočne aktivnosti. Čez dan se bo na prizorišču zvrstilo veliko atraktivnih družabnih iger in animacij za otroke in odrasle, najmlajše čaka tudi velik zabaviščni park, prav vsi pa bodo lahko svoje želodčke zadovoljili z dišečimi dobrotami z vročega roštilja. Manjkala ne bo niti ena izmed največjih atrakcij vsakoletne Roštiljade – mehanski rodeo bik! Ko se bo dan prevesil v večer, pa bodo na oder stopila velika imena slovenskega in hrvaškega glasbenega sveta, ki bodo poskrbela za vrhunski zaključek največje fešte v Sloveniji!

Poletje bodo na velikem odru z nami pozdravili:

Pekoče začinjena Aktualova Galama
Anita Gošte in Dean on the Mike sta z Aktualovo Galamo postala že stalnica vseh večjih fešt v Sloveniji in nič drugače ne bo niti tokrat, saj bosta z atraktivnimi uspešnicami poskrbela, da bodo obiskovalci noro uživali in se veselili še dolgo v noč.

Zapeljiva Natalija Verboten
Na oder letošnje Roštiljade bo stopila simpatična slovenska pevka, ki je v preteklosti navduševala mlado in staro s svojimi velikimi uspešnicami Rdeč ferrari, Zate na Triglav, Dva policaja in drugimi ter navduševala s številnimi glasbenimi projekti, pred kratkim pa se je vrnila in poskrbela za pravi bum na slovenski glasbeni sceni z uspešnicami Lepa na pogled in Del mojega srca ter povsem novim pomladnim hitom – V srce!

Nepozabni Djomla KS
Beograjčan Mladen Jakovljević je po Balkanu bolj poznan pod vzdevkom Djomla KS in neverjetnih uspešnicah, ki so že leta in leta stalnica vseh pravih fešt. Podpisal se je pod mnoge slovenske in tuje uspešnice in sodeloval s številnimi, tudi slovenskimi glasbeniki. Njegov znamenit hit, ki si ga prepevamo prav vsako poletje – Gajba puna piva, je v letošnjem letu, v rahlo predelani obliki, postal celo HIMNA Roštiljade 2019, kar zagotovo obljublja neverjetno zabavo do jutranjih ur, kjer bo odmevalo ”Roštiljada i ja, i gajba puna piva,”…

Vroča Ines Erbus
Simpatična in mlada slovenska pevka, ki ustvarja ene izmed najbolj vročih uspešnic na Balkanu, čemur pričajo tudi polni klubi in diskoteke obiskovalcev njenih nastopov, bo na letošnji Roštiljadi ogrela srca prav vseh obiskovalcev in jih razgrela s svojimi Ti i ja, Kada cura časti, Malo se popilo in še mnogimi drugimi!

Energična Tanja Žagar
Ena izmed vodilnih pevk slovenske zabavne glasbe, ki je v slovenski glasbeni prostor vstopila že pred zavidljivimi 14-imi leti z legendarno najstniško skupino Foxy Teens, je svojo glasbeno pot nadaljevala tudi samostojno in dosegla zavidljiv uspeh. Njeni koncerti polnijo kulturne domove in športne dvorane po vsej Sloveniji, obiskovalce Roštiljade 2019 pa bo navduševala s svojo živahno energijo in vročimi uspešnicami Pet do polnoči, Arriva, Carica, Dadi Ladi in še mnogimi drugimi.

Osvajalec ženskih src Luka Basi
Mladi in simpatični slovenski pevec, ki je svojo kariero pričel v oddaji Slovenija ima Talent, je v izjemno kratkem času popolnoma navdušil slovensko javnost in s svojimi uspešnicami, v katerih združuje prijetne poletne ritme, polni koncertne hale in dvorane po vsej Sloveniji, občinstva pa ga vsakič sprejmejo z glasno evforijo in velikim navdušenjem. Njegovi poletni hiti Istrijanko ružo moja, Sedam noći in drugi bodo pričarali pravi vonj po poletju in morju ter pozdravili poletje tako, kot se spodobi.

Legendarni Pop Design
Slovenska pop skupina, ki je v preteklosti ustvarjala hite, ki jih pomni tako mlado, kot staro, prihaja na oder vroče Roštiljade 2019! Poleg že ustaljenih Pusti soncu v srce, Ko si na tleh, Zatreskan sem vate in Sedem noči, bodo za noro fešto poskrbeli tudi z novejšimi hiti, s katerimi so popolnoma navdušili slovensko glasbeno sceno. Po Kardeljevi ploščadi bodo tako odmevale uspešnice Na nebo, Norcu podoben in še mnoge druge!

Kralj zabave Jasmin Stavros
Ljubitelj slovenskega občinstva in glasbenik, ki velja za enega in edinega KRALJA ZABAVE – Jasmin Stavros, bo na odru Roštiljade 2019 poskrbel za zabavo, ki bo trajala do poznih nočnih ur. Njegove vroče uspešnice Dao bi sto Amerika, Opala, Umoran in druge bodo poskrbele, da se bo na Kardeljevi ploščadi feštalo vse do jutra!

Legendarni Dražen Zečić
Vrhunski hrvaški pevec, ki ga slovensko občinstvo naravnost obožuje, bo s svojimi uspešnicami Vrati se, Ako se dušo moramo rastati, Nitko nema dva života, Vladarica, Stari prijatelji se ne rastaju, Sokole in drugimi poskrbel za nepozabno in odmevno zabavo, ki je obiskovalci še dolgo ne bodo pozabili. Kamorkoli pride, ga obiskovalci navdušeno kličejo na oder in pozdravljajo z vzkliki ”Zeko, Zeko, Zeko,” in nič drugače zagotovo ne bo tudi na Roštiljadi 2019!

ŠTEVILO VSTOPNIC JE OMEJENO!
Vstopnice pohajajo z nevzdržno hitrostjo, svojo pa si lahko zagotovite na prodajnih mestih Eventim in spletni strani eventim.si – https://bit.ly/2HnWIE4 , bencinskih servisih Petrol in Pošte Slovenije.

VSTOPNICE : Eventim.si in Petrol, Pošta Slovenije

FB Dogodek: https://www.facebook.com/events/639594043128359/

Vstopnice: https://www.eventim.si/si/vstopnice/aktualova-rostiljada-2019-ljubljana-kardeljeva-ploscad-517262/event.html

Info/Akreditacije; denis.papic@siol.net

Več novic