Premiera komedije Ljubezen gre skozi želodec

Urška Vučak Markež, Maja Martina Merljak in Saša Klančnik so v soboto končno prišli do zaslužene svečane premiere komedije Ljubezen gre skozi želodec. Dvorana Kulturnega doma Franca Bernika Domžale je pokala po šivih in od smeha. Glavna protagonista predstave, Meta in Bojan, ki ju igrata Urška Vučak Markež in Saša Klančnik, sta s svojo prisrčno iskrenostjo osvojila srca publike, občinstvo pa je navdušila tudi Maja Martina Merljak s kar tremi zahtevnimi vlogami – vloga Metine mame, Bojanove bivše ženo in za povrhu še “gajstne” natakarice iz gostilne Grof.

Solze smeha so v Domžalah točili tudi številni znani obrazi: Jasna Kuljaj si je komedijo ogledala v družbi Petre Potrebuješ, Franci Kek, Jernej Kuntner, Jaša Jamnik, Robert Kranjec, Matej Mijatović, Klemen Bunderla in številni drugi. Druženje ob pogostitvi, ki jo je zakuhala ekipa gostilne Grof z Vranskega, je trajalo pozno v noč.

Predstava se podaja na gostovanja po slovenskih odrih, prvo bo 24. marca v Kulturnem domu Vransko in 13. aprila v Celjskem domu. Poleg ostalih samostojnih predstav pa si jo bo moč ogledati tudi na Festivalu Lent. Predstava je že uvrščena tudi v številne abonmaje kulturnih domov v naslednji gledališki sezoni.

Spored predstav je na voljo na spletni strani www.smejmo.se

Več novic