Predstava, ki gre narobe je do solz nasmejala izbrano družbo

Na skrivni lokaciji, za zaprtimi vrati in pred skrbno izbrano publiko, je Predstava, ki gre narobe do solz nasmejala celotno dvorano. Ekipa slovenske produkcije najuspešnejše komedije Broadwaya in West Enda je namreč na skrbno skriti lokaciji opravila prvo, slavnostno uprizoritev predstave o kateri se govori še danes. Z nerodnimi situacijami, razpadajočo scenografijo in noro smešnimi dialogi je igralska zasedba trmasto poskušala, ne glede na vse težave, čim bolj točno in resno izpeljati predstavo: kriminalko angleškega sloga, z naslovom »Umor v dvorcu Haversham«, spremljale pa so jih salve smeha. Zaporedje sila zabavnih in katastrofalnih dogodkov je več kot upravičilo sloves te trenutno najzabavnejše in najuspešnejše komedije na svetu.

22. in 23. novembra predstava prihaja v Festivalno dvorano v Ljubljani, kjer bo razpadla tudi pred očmi širšega občinstva, saj bo smeh gotovo podiral kulise. Za premiero pa je na voljo le še nekaj zadnjih vstopnic! Ali bomo tokrat na odru videli Toma Cruisa? Na seznamu igralcev predstave svetovnega slovesa najdemo tudi slavnega ameriškega zvezdnika, čeprav se je do sedaj izkazal za precej nezanesljivega, saj se ni prikazal še na nobeni uprizoritvi, niti na Broadwayju, niti na West Endu. Tudi tokrat mu ni uspelo priti na skrivno uprizoritev, saj je bila lokacija tako skrbno varovana, da je ni odkril niti Tom.

Pod režijo slovenske produkcije se je podpisal priznani slovenski režiser, gledališki in filmski igralec ter scenarist Jure Ivanušič. Z vsemi težavami na odru se je uspešno spopadla odštekana igralska zasedba 8 odličnih slovenskih gledaliških igralcev, ki jih že vsi poznamo z odrskih desk in malih ekranov: Mario Dragojevič, Dominik Vodopivec, Sara Gorše, Matej Zemljič, Robert Korošec, Klara Kastelec, Luka Cimprič in Oskar Kranjc. Avtorji predstave so Henry Lewis, Jonathan Sayer in Henry Shields, ki so poželi velikanski uspeh in za komedijo prejeli tudi več nagrad, med drugimi prestižno nagrado Tony za najboljši scenski dizajn leta 2017 in nagrado Laurence Olivier za najboljšo novo komedijo leta 2015.

Srečni povabljenci, ki jim je uspelo priti na skrivno lokacijo, so si predstavo ekskluzivno lahko ogledali pred vso ostalo Slovenijo in se do solz nasmejali ubupanim poskusom igralske zasedbe, ki se je ob zaporedju sila zabavnih in katastrofalnih dogodkov na vse pretege trudila rešiti predstavo. Vsi ostali pa si imate priložnost ogledati najuspešnejšo komedijo na svetu 22. in 23. novembra v Festivalni dvorani, Ljubljana!

Vstopnice ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Petrol in Eventim:
http://www.eventim.si/si/vstopnice/predstava-ki-gre-narobe-ljubljana-festivalna-dvorana-505318/event.html

Več novic