POVOZIL ME JE ČAS – Novi singel Dareta Kauriča

Dare Kaurič, nepogreÅ”ljivi član legendarnih Kingstonov, je letoÅ”nji “kolektivni” dopust matične skupine izkoristil za skok do morja, oziroma natančneje za skok do festivala Melodije morja in sonca.

Tam je nastopil s svojo novo avtorsko skladbo “Povozil me je čas”. S čustvenim in strastnim nastopom si je na koncu pripel 6. mesto, kar ga seveda zelo veseli, saj skladba, kot pravi, niti ni tipično festivalska in je na začetku okleval, ali naj jo sploh poÅ”lje na festival.

Melanholičen, plesni ritem je idealno ozadje za čustveno zgodbo besedila v kateri se slej ko prej najde vsak. Pesem, ki govori o vse hitrejÅ”em tempu življenja in minevanju nasploh, pa je te dni dobila tudi svojo video podobo. Režiser Jani Pavec je dogajanje postavil v vasico Ravne pri Cerknem, na pomoč pa so, poleg Renate Alibegovič, kateri je bila zaupana glavna ženska vloga priskočili Å”tevilni domačini – statisti in poskrbeli, da se je vse odvijalo, tako kot se mora.

Skladba “Povozil me je čas” bo naÅ”la svoje mesto na Daretovem drugem samostojnem albumu, ki bo izÅ”el, ko bo pač čas za to – upa, da Å”e letos. Å e prej pa ga čaka nastop na festivalu Slovenska popevka, kjer bo nastopil z legendarnimi New Swing Quartet. Več o tem pa naslednjič.

You may also like