POVOZIL ME JE ─îAS – Novi singel Dareta Kauri─Źa

Dare Kauri─Ź, nepogre┼íljivi ─Źlan legendarnih Kingstonov, je leto┼ínji “kolektivni” dopust mati─Źne skupine izkoristil za skok do morja, oziroma natan─Źneje za skok do festivala Melodije morja in sonca.

Tam je nastopil s svojo novo avtorsko skladbo “Povozil me je ─Źas”. S ─Źustvenim in strastnim nastopom si je na koncu pripel 6. mesto, kar ga seveda zelo veseli, saj skladba, kot pravi, niti ni tipi─Źno festivalska in je na za─Źetku okleval, ali naj jo sploh po┼ílje na festival.

Melanholi─Źen, plesni ritem je idealno ozadje za ─Źustveno zgodbo besedila v kateri se slej ko prej najde vsak. Pesem, ki govori o vse hitrej┼íem tempu ┼żivljenja in minevanju nasploh, pa je te dni dobila tudi svojo video podobo. Re┼żiser Jani Pavec je dogajanje postavil v vasico Ravne pri Cerknem, na pomo─Ź pa so, poleg Renate Alibegovi─Ź, kateri je bila zaupana glavna ┼żenska vloga prisko─Źili ┼ítevilni doma─Źini – statisti in poskrbeli, da se je vse odvijalo, tako kot se mora.

Skladba “Povozil me je ─Źas” bo na┼íla svoje mesto na Daretovem drugem samostojnem albumu, ki bo iz┼íel, ko bo pa─Ź ─Źas za to – upa, da ┼íe letos. ┼áe prej pa ga ─Źaka nastop na festivalu Slovenska popevka, kjer bo nastopil z legendarnimi New Swing Quartet. Ve─Ź o tem pa naslednji─Ź.

You may also like