Poslovite se od leta 2018 v družbi večkrat nagrajene komedije z Broadwaya!

Mrzli december je že tu, a s tem tudi čas prazničnih lučk, obdarovanj, toplega vina in veselih božičnih melodij. Predstava, ki gre narobe, po izredno uspešni krstni uprizoritvi, kjer je doživela izjemen uspeh in topel sprejem poln smeha, napoveduje že nove datume: 8.12. Celovec, 22.2. Selnica ob Dravi, 28. in 31. decembra pa se vrača v Festivalno dvorano. Veseli božični čas lahko tako polepša le še obisk predstave, kjer bodo od smeha tekle solze in bolele trebušne mišice. Svojim bližnjim podarite večer smeha!

Mlado in staro se bo skozi praznični december lahko širokih ust smejalo ob komičnih prigodah in nerodnih situacijah igralcev na odru, ki se bodo obupano trudili kljubovati vsem peripetijam in uspešno pripeljati predstavo do konca – brez resnih posledic. »Izredno navdušen sem, da sem imel priložnost ogledati si premiero Predstave, ki gre narobe, saj česa podobnega še nikdar nisem videl. Gre res za posebno predstavo, s specifičnim humorjem« je ob koncu premiere povedal pevec Omar Naber, od smeha je na premieri jokal tudi priljubljeni voditelj in stand up komik Denis Avdič, predstava pa je navdušila tudi igralca Domna Valiča.

Poglejte si izjavi:

Domen Valič (YouTube):

Denis Avdič (YouTube):

Predstavo si je ogledala tudi producentka originalne predstave, ki je izredno pohvalila sceno ter ni mogla skriti navdušenja nad igralci, ki so enkratno opravili svoje delo. Avtorji predstave Henry Lewis, Jonathan Sayer in Henry Shields so s komedijo že navdušili gledalce na Broadwayu in West endu, priredili pa so jo že v več kot 20 državah sveta. Predstava se lahko edina v Sloveniji sedaj ponaša še z nazivom: kot videno na Broadwayu! Mogoče si jo je ogledati v popolnoma enaki obliki kot na Broadwayu in West endu, le prevedeno v slovenščino. Predstava pred očmi gledalcev dobesedno razpada na odru in kljub izrednemu trudu glavnih protagonistov, se nizi nesrečnih pripetljajev kar vrstijo – glavna igralka se onesvesti na odru, rekviziti se izgubijo kdo ve kam, glavni igralec pa pozabi tekst.

Gre lahko sploh še kaj bolj narobe od tega? Vsekakor! Dodajte še popoln razpad celotne scenografije in recept za dve urne salve neustavljivega smeha je tu. Ob vsemu nizu teh nesrečnih in velikokrat tudi precej nevarnih pripetljajev, gledalcu nehote zastane dih. 8 izvrstnih slovenskih igralcev – Mario Dragojevič, Dominik Vodopivec, Sara Gorše, Matej Zemljič, Robert Korošec, Klara Kastelec, Luka Cimprič in Oskar Kranjc, se je pogumno spopadlo s svojo vlogo v predstavi. »Izreden izziv je delati na licenčni predstavi, kjer je vse od scenografije do kostumov in celo vsakega giba igralcev na odru natančno do milimetra določeno, in ni prostora za improvizacijo« je po premierni predstavi dejal igralec Matej Zemljič, ki ga v predstavi lahko vidimo v vlogi entuziastičnega Maksa. »Pred premiero sem bila resnično nervozna in upala, da ne bom od živčnosti tekom predstave nikogar zares udarila. Namreč, če v tej igri nisi pri stvari, se hitro lahko zgodi kakšna nenamerna poškodba« še pravi Sara Gorše, ki blesti v vlogi glavne igralke, ki jo soigralci večkrat po nesreči onesvestijo. Da je predstava resnično izredno zahteven izziv za igralce je potrdil tudi režiser Jure Ivanušič: »Pravi čudež je, da se noben od igralcev do danes še ni resneje poškodoval. Predstava je namreč resnično velik tehnični zalogaj, kajti scena dobesedno razpada pred očmi gledalcev. Zato je nujno, da gre predstava pravilno narobe in ob pravem času«. Predstava namreč vsebuje ogromno tehničnih zapletov, ki terjajo zelo natančno časovno usklajenost, hkrati pa je na odru zelo veliko ljudi.

Po izredno uspešno obiskani predpremieri in premieri, bo nova priložnost za ogled vrhunske komedije, že konec decembra. Najuspešnejša komedija newyorškega Broadwaya, ki se ponaša z najdaljšim stažem ponovitev, se v zadnjih dneh leta 2018, ob spremljavi smeha, spontanih aplavzov in osuplih vzdihov presenečenja, vrača na slovenske gledališke odre

Vstopite v novo leto nasmejani in z iskricami v očeh s Predstavo, ki gre narobe!

Vstopnice ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Petrol in Eventim:
http://www.eventim.si/si/vstopnice/predstava-ki-gre-narobe-ljubljana-festivalna-dvorana-505318/event.html

Več novic