Pevka te vabi, da se ji pridružiš pri ustvarjanju videospota in ostaneš v glasbenem spominu tega norega leta.

Katarino Malo je pesem Grem sam naprej pritegnila zaradi optimističnega besedila s pozitivno filozofijo, da mora človek v življenju, ne glede na to, kam ga zanese in kaj mu prinese, stopati naprej. »V preteklih letih sem ugriznila v kar nekaj limon, zato je zdaj čas, da iz njih zmešam en dober koktejl. Optimizem je nekaj, kar potrebujemo vsi. V časih, v katerih smo, se je bolje ne ozirati nazaj, ampak hoditi naprej. Izzivi, ki jih je prineslo preteklo leto, so marsikoga spravili v hudo stisko, potisnili do roba, marsikoga pa tudi zbližali. In ta pesem, ki sicer ni nastala zaradi novega koronavirusa, pač pa življenja samega, naj bo v vzpodbudo prav vsem,« pravi.

V imenu zbliževanja, druženja in sodelovanja Katarina Mala in slovenski režiser Ven Jemeršić k snemanju videa za pesem Grem sam naprej vabita vse, ki si želijo nastopati, izživeti svoje sanje, peti, plesati, se nasmejati ali samo pomahati svetu, da prispevajo svoje kratke posnetke. Vabljeni vsi, ki želijo ostati v glasbenem spominu tega obdobja in prepričati vse ostale, kako pomembno je iti naprej, da prispevajo svoje umetnine.

Vsa navodila za posnetke so dostopna na spletni strani katarinamala.si. Edino pravilo je, da se snemate horizontalno – panoramsko, vse ostalo je prepuščeno vaši domišljiji. »Vse, kar moraš narediti, je en dober posnetek, ki izžareva tebe in tiste, ki so ti res blizu,« vabi Katarina. Plešite, znorite se, smejte se, pozirajte … predvsem pa se zabavajte. Zbirko posnetkov bo pregledal, ukrojil in v celoto sešil režiser Ven Jemeršić. »Po vseh letih sodelovanja z Venom me tudi tokrat ni pustil na cedilu s svojo idejo, kako se lotiti videospota. Jasno nama je bilo, da ne želiva klasičnega videa in da je ravno zbliževanje v teh časih, ko nas vse drži narazen, ključnega pomena,« pravi Katarina

Vsi prejeti videi bodo romali v nagradni boben, iz katerega bomo izžrebali srečno nagrajenko ali nagrajenca, ki si bo v hotelu Vandot v Kranjski Gori privoščil kratek oddih. Prav vsi, ki boste sodelovali, pa boste v dar in zahvalo prejeli osebno darilo, posvetilo in Katarinin prvi album Ciao Ciao.

Letos mineva deset let od prvega singla Ciao Ciao, ki ga je Katarina Mala spomladi leta 2011 posnela v sodelovanju z avtorjem in skladateljem Markom Gregoričem. Pop skladba s hudomušno vsebino, ki se je s svojim opozorilnim refrenom »Ne boš me zapeljal.« številnim za večno zapekla v spomin, je postala prava uspešnica. Z istim imenom (Ciao Ciao) je štiri leta kasneje (2015) Katarina Mala izdala svoj debitantski album.

Z glasbeno produkcijo Sweet Peak je Katarina Mala sodelovala že leta 2013, ko so skupaj posneli pesem Kava z mlekom, po daljši odsotnosti pa se je odločila, da je zdaj čas, da Gre sam naprej. Mnogi so menili, da je z molkom v preteklih letih glasbeno kariero opustila, a noben glasbenik nikoli zares ne utihne ali odide, ker njegova glasba ostane za vedno. »Glasba je moja nenehna spremljava, tudi če moj tok življenja steče proč od mikrofona. Redki glasbeniki v Sloveniji živijo samo od glasbe in jaz nisem nobena izjema,« pojasni Katarina Mala. Tokrat se optimistični pesmi, ki kar vabi k plesu, ni več mogla upreti in glas se je kar sam izlil v vitaminsko poln limonin koktejl.

Da boš redno obveščen/a o sodelovanju v videospotu in nagradni igri, ne pozabi spremljati Katarine Male na družbenih omrežjih: 

✔ FB: https://www.facebook.com/KatarinaMalaOfficial

✔ IG: https://www.instagram.com/realkatarinamala

✔ YT: https://www.youtube.com/channel/UCS1cs8pkth1_bpsY_0JQOXw

✔ WEBhttps://www.katarinamala.si  

Več novic