Oto Pestner predstavlja skladbo “Reci”

Oto Pestner predstavlja skladbo “Reci”, ki je danes izšla kot singel cd v omejeni seriji, in sicer skupno 100 zgoščenk. Singel “Reci”, je nastal v sodelovanju s Pancho glasbeno produkcijo pod vodstvom producenta Damjana Pančurja, avtor glasbe in besedila pa je Matjaž Ferenc. Na zgoščenki “Reci” so dodane še karaoke in instrumentalna verzija singla, manjkala pa ne bo niti bonus skladba, še neobjavljena verzija pesmi “Sveta voda (v živo z Rtv orkestrom)”.

PRIPRAVLJA SE DVOJNI CD
Te dni je Oto Pestner polno zaposlen, saj izdaja novi dvojni album z imenom Oto Pestner 2017, ki obljublja pester nabor glasbenih gostov in zanimiv repertoar pesmi, ki so nastajale vse od leta 2008. Na omenjen dvojnem cd-ju pa bo tudi skladba “Reci”.

NEKAJ OBČUTKOV O SKLADBI
Nežna ljubezenska balada >>Reci<< govori o ljubezni iz preteklosti, o samoti in o upanju na srečno ljubezen. Čutna, globoka in romantična pesem opisuje dvom v konec stare ljubezni in neizpopolnjenost brez ljubljene osebe. V zraku ostajajo nedorečene besede, zaradi katerih se občutek nesreče ob srečanju dveh oseb stopnjuje. Čeprav je želja po ponovni sreči obojestranska, zaradi ponosa še naprej ostaja zgolj upanje v srečno ljubezen. KRATKA BIOGRAFIJA V svoji skoraj 50-letni karieri je Oto Pestner izdal več albumov v sodelovanju z New Swing Quartetom in Alpskim kvintetom, sodeloval pa je tudi na mnogih drugih programih različnih izvajalcev ter tako izdal preko 120 različnih skladb. OTO PESTNER - RECI Glasba, besedilo: Matjaž Ferenc Avtor aranžmaja: Damjan Pančur, Matjaž Ferenc Pancho, glasbena produkcija

Več novic