Orleki napovedujejo zmagovalca letošnjih volitev

Orleki z novim video spotom odlo─Źno stopajo na politi─Źni parket. Predvolilni boj na vasi obeta prelomnico politi─Źnega dogajanja in nepojmljiv razvoj na┼íe lepe de┼żele. Veliki na─Źrti, velike obljube. Vse bo ┼ílo na bolje, vse bo ┼ílo navzgor. Verjemite Orlekom. Glasujte za Orleke. Orleki vas bodo popeljali v raj.

Orleki so z vrsto jamskih zru┼íkov izvrstno popestrili glasbeno-gledali┼íko dogajanje na gledali┼íkih odrih. Koncert komedija Frpruh, v kateri kraljem knap’n’rolla dru┼żbo dela igralec in humorist Matja┼ż Jav┼ínik, je pritegnila in zdru┼żila neverjetno raznoliko ob─Źinstvo. Zelo majhna je verjetnost, da bo kaj podobnega uspelo kandidatom na bli┼żajo─Źih se volitvah, zato so jim Orleki v pomo─Ź in spodbudo posvetili novi single z istoimenskega albuma.

Skladba Predvolilni boj na vasi trese v ska ritmih, seveda pa tudi v tej ne gre brez harmonike Jureta Torija in anga┼żiranega besedila Vlada Poredo┼ía.

Novi glasbeno-gledali┼íki projekt Frpruh z Matja┼żem Jav┼ínikom to pomlad ┼że prihaja na koncertno-gledali┼íka prizori┼í─Źa: 19.4. – Ravne na Koro┼íkem, Kulturni center Ravne, 10.5. ÔÇô ┼áentjur, Ipav─Źev KC ┼áentjur in 1.6. ÔÇô Dravograd, dvorec Bukovje.

Na ra─Źun novih podvigov pa ne bo trpelo koncertno dogajanje. Kraljem slovenskega knap’n’rolla lahko prisluhnete: 26.5. – Zagorje ob Savi, ┼áportna dvorana Zagorje in 9.6. ÔÇô Ljubljana, Kongresni trg.

cof

You may also like