Orleki napovedujejo zmagovalca letošnjih volitev

Orleki z novim video spotom odločno stopajo na politični parket. Predvolilni boj na vasi obeta prelomnico političnega dogajanja in nepojmljiv razvoj naše lepe dežele. Veliki načrti, velike obljube. Vse bo šlo na bolje, vse bo šlo navzgor. Verjemite Orlekom. Glasujte za Orleke. Orleki vas bodo popeljali v raj.

Orleki so z vrsto jamskih zruškov izvrstno popestrili glasbeno-gledališko dogajanje na gledaliških odrih. Koncert komedija Frpruh, v kateri kraljem knap’n’rolla družbo dela igralec in humorist Matjaž Javšnik, je pritegnila in združila neverjetno raznoliko občinstvo. Zelo majhna je verjetnost, da bo kaj podobnega uspelo kandidatom na bližajočih se volitvah, zato so jim Orleki v pomoč in spodbudo posvetili novi single z istoimenskega albuma.

Skladba Predvolilni boj na vasi trese v ska ritmih, seveda pa tudi v tej ne gre brez harmonike Jureta Torija in angažiranega besedila Vlada Poredoša.

Novi glasbeno-gledališki projekt Frpruh z Matjažem Javšnikom to pomlad že prihaja na koncertno-gledališka prizorišča: 19.4. – Ravne na Koroškem, Kulturni center Ravne, 10.5. – Šentjur, Ipavčev KC Šentjur in 1.6. – Dravograd, dvorec Bukovje.

Na račun novih podvigov pa ne bo trpelo koncertno dogajanje. Kraljem slovenskega knap’n’rolla lahko prisluhnete: 26.5. – Zagorje ob Savi, Športna dvorana Zagorje in 9.6. – Ljubljana, Kongresni trg.

cof

Več novic