Orlek z novim videospotom: Okna

Se kdaj sprašujete, kaj neki se dogaja za zastrtimi zavesami slovenskih domov? Ali pa ob sprehodu po svoji soseski na sebi čutite poglede sosedov, ki izza oken radovedno spremljajo dogajanje na ulici? O tisočerih svetovih in neskončno pogledih z ene in druge strani pripoveduje nova skladba ‘Okna’, s katero je skupina Orlek vstopila v jesensko glasbeno dogajanje in napovedala izid novega albuma. Pred kratkim izdan single je zdaj ne le v posluh ampak tudi na vpogled v video spotu, vloge v njem pa so med drugim odigrali plesalec Branko Potočan, Franci Vozelj – Tocki iz resničnostnega šova Kmetija ter igralec in humorist Matjaž Javšnik.

Prav z Javšnikom skupina Orlek snuje tudi nov glasbeno-gledališki projekt Frpruh, koncert, začinjen s humornimi zgodbami zasavskih knapov. Premierno dogajanje bo seveda v Zasavju, 4. decembra v Delavskem domu Zagorje, dober teden za tem, 12. decembra, v Kulturnem domu Hrastnik, po novem letu pa se bodo veseljaki podali tudi na ostala koncertno-gledališka prizorišča.

Na račun novih podvigov pa ne bo trpelo koncertno dogajanje. Kraljem slovenskega knap’n’rolla lahko prisluhnete že oktobra v Piranu, Domžalah in Spodnji Idriji:
Torek 3.10.2017, Piran, Tartinijev trg, ob 19. uri
Petek 6.10.2017, Domžale, blunout, ob 22. uri
Sobota 7.10.2017, Sp. Idrija, ob 21. uri

Povezava na videospot “Okna” (Youtube): https://youtu.be/_BVzHEVjHZk

Podatki o videspotu »Okna«:
Glasba in besedilo: Vlado Poredoš / Aranžma in izvedba: Orlek / Posneto v studiu RSL Production Novo mesto / Tonski mojster in mix: Tomaž Maras / VIDEO: NC-V Digital cine production / Realizator: Simon Mišić

Več novic