OMAR NABER in OTO PESTNER Novi single: »Get there fast«

Omar Naber je združil moči z legendo slovenske zabavne glasbe Otom Pestnerjem v novem singlu: Get there fast. Omarja je za novi single navdihnila neverjetna resnična zgodba znanca, ki mu je v velikem filmskem slogu uspel nemogoč pobeg iz venezuelskega zapora. Za pobeg je poleg izjemne volje in vztrajnosti uporabil tudi svoje plezalsko znanje in dokazal, da ti lahko uspe vse, če le verjameš vase. »Zgodbe o zmagi človeškega duha so me vedno pritegnile in ta neverjetna zgodba me je navdihnila, da sem po njej napisal iskren in ganljiv tekst, k sodelovanju pa sem povabil tudi Ota, ki je brez obotavljanja v prvo privolil, kar si štejem v visoko čast.« pravi Omar.

Te dni je Oto zelo zaposlen, saj izdaja novi dvojni album z imenom Oto Pestner 2017, ki obljublja zanimiv repertoar pesmi, na njem pa bosta tudi pesmi On my way in Get there fast, ki sta nastali v sodelovanju z Omarjem. Oto, za mnoge prvi glas slovenske zabavne glasbe, je v svoji bogati in raznovrstni glasbeni poti posnel že več kot 40 solističnih albumov, svoje prve posnetke naredil že pri dvanajstih letih, s petnajstimi leti pa s pesmijo Trideset let zmagal na Slovenski popevki. Oto se lahko pohvali tudi z obsežnim repertoarjem v številnih glasbenih žanrih od slovenske popevke do gospelov in spiritualov, jazza, soula, countrya ter uspešnic Elvisa Prestleya. Omar Naber je eden najraznovrstnejših glasbenikov mlajše generacije, ki je od svoje prve zmage na pesmi Evrovizije leta 2005 nanizal številne hite, istega leta pa je bil tudi najbolj predvajan avtor v Sloveniji. Glasbenika sta se odločila, da združita moči in novi single odpojeta skupaj. »Zelo sem vesel sodelovanja z Omarjem, ki je odličen vokalist in vedno iščem nove glasbene izzive, saj vem, da so še stvari, ki bi jih v glasbi rad preizkusil« je o sodelovanju povedal Oto »Glasba je lahko dobra ali slaba. Tudi v modernih tokovih slišim veliko dobrega in vedno rad sodelujem tudi z mlajšimi kolegi«.
Oto in Omar sta sodelovanje razširila tudi na koncertno področje in skupaj pripravila poseben klubski koncertni program Trip to Las Vegas s katerim sta v intimnem vzdušju prvič navdušila v polnem Klubu Blunout v Domžalah. »Ko Oto zapoje z mano še On My Way, si ne bi mogel želeti več« je navdušen Omar.
Omar Naber in Oto Pestner v novem singlu ”Get there fast” pripovedujeta navdihujočo zgodbo o doseganju nemogočega!

Povezava na videospot “Get there fast” (Youtube): https://youtu.be/QYvJ_XirMmA

Podatki o skladbi »Get there fast«:
Glasba: Omar Naber / Besedilo: Omar Naber / Aranžma, instrumental: Omar Naber / Mix & Master: Mike Orešar

Več novic