OMAR NABER – Novi single: »Freedom«

Omar Naber na radijske postaje pošilja novo skladbo v poletnih ritmih, ki osvežujoče izstopa od njegovega siceršnjega stila. Skladba govori o hrepenenju po svobodi, ki nam vsem včasih tako zelo manjka. Omar vedno črpa inspiracijo iz lastnih izkušenj in življenja, tako ostaja tudi tokrat do svoje publike brezpogojno iskren. V poletnem stilu je ob novi skladbi pripravil tudi videospot in se odpravil na sonce in morsko obalo. V videu za skladbo Freedom, ki je bil posnet v Opatiji, je Omarju na pomoč priskočila tudi Miss Slovenije 2012 Nives Orešnik, ki pa v Omarjevih videospotih ni novinka.

Eden najboljših slovenskih vokalistov tudi poleti ne počiva in se loteva raznovrstnih glasbenih projektov. Omar je maja v Kijevu na Evroviziji zastopal slovenske barve in predstavil tudi slovensko različico evrovizijske skladbe “On My Way”, z naslovom “Tam nekje” in novim videospotom, ki prikazuje lepote Slovenije. Po koncu napornega evrovizijskega urnika je v začetku poletja že predstavil sodelovanje z legendo slovenske zabavne glasbe Otom Pestnerjem s singlom Get there fast. Skupaj pa sodelujeta tudi na koncertnem področju s posebnim klubskim koncertnim programom Trip to Las Vegas. Naslednjič bosta skupaj nastopila že v torek 8.8. v Postojni.

Tokratni svež veter novega singla Freedom v Omarjevem repertoarju bo lepo obogatil njegovo koncertno vsebino, ki jo bomo lahko slišali na njegovih nastopih širom Slovenije po poletnem predahu: 8.8. – Postojna, 21.8. – Celje, 26.8. – Tržič, 30.8. – Koper, 2.9. – Hajdina, 3.9. – Volčji potok in 7.9. – Kranj.

Omar Naber z osvežujočimi poletnimi ritmi hrepeni po svobodi v novem singlu »Freedom«!

Povezava na videospot “Freedom” (Youtube): https://youtu.be/iNDfDMK6Cnw

Podatki o skladbi »Freedom«:
Glasba: Omar Naber / Besedilo: Omar Naber / Aranžma, instrumental: Omar Naber / Mix & Master: Omar Naber

Več novic