OLD KITCHEN v ljubljanski Cvetličarni

OLD KITCHEN in VALENTINO KANZYANI – VEZTAX, DJ PSIHO, GUMJA – 18. 06. 2022 – Cvetličarna, Ljubljana

“Oče” slovenske elektronike, VALENTINO KANZYANI, se vrača v soboto, 18.6. s svojim ekskluzivnim 3-urnim “oldies goldies” techno setom na dogodek OLD KITCHEN v ljubljansko Cvetličarno. Za gramofoni mu bodo družbo delali še GumjaVeztax in DJ Psiho. Se vidimo v Cvetki!

VALENTINO KANZYANI

Tine Kocjančič, bolj poznan pod psevdonimom Valentino Kanzyani, se je z vrtenjem glasbe prvič spoznal že v najtniških letih, svoj didžejski debi je v klubu doživel pri rosnih petnajstih. 46- letni Koprčan si je kot solastnik in producent založbe Recycled Loops od leta 1999 uspel ustvariti neuničljiv status na sceni elektronske glasbe, ki ga je skozi leta nadgrajeval v kultni diskoteki Ambasada Gavioli. Upravičeno nosi naziv očeta elektronske glasbe v Sloveniji in ustanovitelja novega vala techna, ki je rezultat njegovega nenehnega eksperimentiranja z različnimi zvoki in stili. S svojim prvim albumom in “žgečkljivo” Pornoramo je dosegel takojšen uspeh, ki mu je omogočil sodelovanja z drugimi eminentnimi imeni elektronske scene, kot so Deep Dish, 20:20 Vision, Jon Carter, Wally Lopez, Ken Ishi in Carl Cox. Tokrat nam bo svoje ekskluzivno 3-urno techno popotovanje iz preteklosti predstavil  v Cvetličarni!

GUMJA

Če iščete umetnika, ki ima techno vtisnjen v svoj DNK, je Gumja pravi za vas. V več kot dveh desetletjih na sceni je pustil močan vpliv kot DJ, producent, vodja založb in promotor dogodkov. Vrtel je v klubih in festivalih po vsej Evropi, svoje produkcije pa izdaja pri nekaterih najvidnejših založbah. Poleg vrtenja vodi tudi dve založbi in sicer Techsturbation in ECO Records. Je tudi človek, ki stoji za uspešnimi klubskimi in open air zabavami pod blagovnimi znamkami kot so: Technogym, Old Kitchen, Technopolis, vključno z ECO Festivalom. Pripravite se, na plesišču bo tudi tokrat “grmelo”.

VEZTAX

Eden glasbenikov, ki neutrudno gazijo svojo pot, je Veztax enačaj za prvinski energični tehno. Po več kot dveh desetletjih organizacije zabav, ustvarjanja glasbe, nastopanja po vsej Evropi ter vodenja založb Vezotonik in Glorio Music ga prištevajo k starostam domače scene. Alter ego Glorio Veztacci pa mu omogoča, da se lahko skoraj anonimno podaja na svoje redne misije v glasbeno podzemlje.

DJ PSIHO

Svojo kariero je začel v zlati dobi rave kulture v 90-tih in s svojo edinstveno izpiljeno tehniko obvladovanja treh gramofonov in skrbnim izborom plesnih ritmov zabaval množice širom Slovenije in preko njenih meja. S svojo karizmo, dinamičnostjo miksov, manevriranjem publike in unikatnim stilom funky plošč, je na prelomu tisočletja postal eden izmed najbolj iskanih domačih didžejev, ki je svoj rezidence zabeležil po celotni regiji v klubih, kot so Ambasada Gavioli, Propaganda, Sub Sub, Colosseum (Hrvaška). Tokrat na odru Cvetličarne!

Vstopnice:https://bit.ly/3GuLRF7

FB dogodek:https://bit.ly/3GsueFW


Več novic