New Swing Quartet & Oto Pestner – 55 let

NEW SWING QUARTET & OTO PESTNER,  letos obeležujejo 55+ LET. Ob tej priložnosti, bo v znameniti ljubljanski Festivalni dvorani, v Soboto 16.marca ob 20.uri,  Gala jubilejni koncert, kjer se bodo občinstvu poklonili z repertoarjem njihovih največjih Gospel, Swing in Jazz uspešnic, ter izborom zimzelenih uspešnic Ota Pestnerja.

New Swing Quartet sestavljajo vrhunske legende slovenske glasbe, Dare Hering, Marijan Petan, Tomaž Kozlevčar in Oto Pestner. V svojem več kot pol stoletja trajajočem delovanju, so nastopili na več 1.000 koncertih širom sveta, nastopali v prestižnih dvoranah, ter stadionih,  izdali 46 albumov, gostovali  pri predsednikih kot so Tito, Clinton, Papežu Janezu Pavlu, prejeli pa so tudi več nagrad za življensko delo.

Oto Pestner, legendarni žametni vokal, zmagovalec San Rema, Slovenske popevke in številnih drugih festivalov, je v svoji bogati karieri nanizal vrsto uspešnic,  kot so Trideset let, Vse je lepše ker te ljubim, Vrača se pomlad in številne druge.

Vse to in še mnogo več, so dejstva, ki govorijo sama zase. Zato ne zamudite nepozabnega gala koncerta, enih največjih legend slovenske glasbe vseh časov.Prekrasen ambient legendarne Plečnikove Festivalne dvorane, Odlična glasba, Penina in Rdeča preproga, čakajo na vas.

NAKUP VSTOPNIC: https://www.eventim.si/si/vstopnice/new-swing-quartet-oto-pestner-55-let-ljubljana-festivalna-dvorana-632353/event.html

FB dogodek: https://www.facebook.com/events/767890808731090/?ref=newsfeed

Več novic