Nepozabno Novo Leto 2019

Pregovor pravi, da tako kot preživiš novoletno noč, tako te čaka tudi prihajajoče leto. S Collegium novoletnimi izleti lahko poskrbiš, da bo tvoje nepozabno! Obišči eno izmed kar 15 ponujenih destinacij, tako doma kot tudi v tujini, in vstopi v 2019 skupaj s kar 4000 drugimi potniki! BOLJŠE KOT DOMA.

SUPERHEROES ZABAVA Z DJ DEY-em 30.12.2018. The Club, Bratislava

V najbolj vročem klubu v Bratislavi, The Club vas bo 30.12. razvajal DJ DEY. Je eden najbolj perspektivnih slovenskih DJ-ev RnB, HipHop in House zvrsti DJ Dey je elektični miksmojster, ki je zadnja leta preživel ustvarjalno razpet med Ljubljano, Londonom in hrvaško obalo. Doživi nepozaben vstop v novo leto v Bratislavi tudi ti. Dolgoletne izkušnje Collegiuma združujejo kakovostno organizacijo, dobre namestitve in prevoz z odlično ceno in najboljši del? Za vse poskrbimo mi, tako, da edina skrb ki ostane tebi je, izbira destinacije.

Balkan Beograd | Banjaluka | Novi Sad | Sarajevo
Splošno znano balkansko gostoljublje zagotavlja nore zabave in odlično hrano od začetka pa vse do konca potovanja. In za nobeno mesto to ne drži bolj kot za Beograd, prestolnico žurov na splavih, trubačev in rakije. Tako kot vsako leto nas tudi letos v Beograd pelje sloviti Party vlak, ki poskrbi, da se nepozabna avantura prične že na železniški postaji. Spoznavanje novih podobno mislečih ljudi in druženje s starimi prijatelji je še dodatno popestreno z edinstveno izkušnjo žuranja med potovanjem skozi Slovenijo, Hrvaško, pa vse do prestolnice Srbije, kjer se prava dogodivščina šele prične.

Evropa Bratislava | Budimpešta | Pariz | Praga | Krakov | Brno
Kaj imajo skupnega zgoraj našteta mesta? Vsa evropska mesta, ki jih imajo v ponudbi, so svetovno znana tako po svoji prečudoviti arhitekturi kot tudi po tem, da v prazničnih dneh še posebej zaživijo in se prelevijo v epicentre žurov in dogajanja. Vstopi v novo leto v mestu tisočih luči, ki zaživijo in te očarajo ob čudoviti Donavi. Privošči si herojsko razvajanje v termah, uživaj v madžarskih dobrotah in odkrij, kako noro romantična je Budimpešta, mesto z največ Unescovimi znamenitostmi v Evropi. Mesto lepih nasmehov, ki nikoli ne zaspi, te očara s herojsko ponudbo zapeljivih restavracij, glasnih pubov in izjemnih klubov za nore žure. Odkrivaj bogato kulturo, nato pa okušaj slovaške specialitete in drinke po zelo ugodnih cenah. Zganjaj romantiko ali se prepusti zabavi, Bratislava ti ponuja polno priložnosti za oboje.

Slovenija Mariborsko Pohorje | Kope | Moravske toplice | Cerkno
V tujini je lepo, ampak napaka bi bila, če bi zanemarili lepote naše lastne države. Za vse, ki jim novoletni vrvež velikih mest ne ustreza ni boljšega, kot Slovenija. Razvajanje v savnah in masažah, smučanje, kepanje in druženje v koči s prijatelji ob kozarcu kuhanega vina ne bo pustilo nikogar ravnodušnega.

Več: https://www.collegium.si/event_cat/novo-leto/

Več novic