Nepozabni koncert za vse ljubiteljev legendarnih Beatlov

HALA TIVOLI Ljubljana, SOBOTA, 17. februarja 2024, ob 20h

Evforija legendarnih BEATLOV nikakor ne pojenja. Z novim singlom Now and Then,  podirajo rekorde in so na 1. mestu svetovnih lestvic. Ob tej priložnosti v Ljubljano po 10. letih znova prihajajo najboljši » BEATLI»  po Beatlih, no ne čisto pravi, vendar  njihovi najboljši posnemovalci, ki jih boste lahko kadarkoli videli.Ne zamudite tega spektakla, saj boste Imeli občutek, kot da so The Beatles oživeli pred vami.

THE BEATLES Revival je skupina posvečena legendarnim Beatlom in velja za najboljšo v Evropi.

Že samo dejstvo, da so med drugim  nastopili tudi na zabavi britanske kraljice Elizabete II, na koncertih zvenečih imen kot so Joe Cocker, The Animals, Smokie in številnih drugih, nastopili v znamenitem liverpoolskem Cavern Clubu, kjer so svojo pot začeli Beatli in na poroki zvezdnika, nogometaša Ruuda van Nistelrooya  govori samo zase.

Njihov nastop je do najmanjše podrobnosti dodelan in dovršen, osvojila vas bo popolna izvedba skladb Beatlov, očarali vas bodo identični kostumi, mimika, inštrumenti, ojačevalci ter mikrofoni, ki so jih uporabljali Beatli in so del odrskega nastopa! Imeli boste občutek, da so The Beatles oživeli pred vami.

Na koncertu boste lahko sllišali vse nepozabne uspešnice kot so: Twist And Shout, Yellow Submarine, Yesterday, Can’t Buy Me Love, Come Together, Help, Hey Jude, Let It Be, Lucy in The Sky With Diamonds, Nowhere Man, Please Please Me, She Loves You in druge, ter se sprehodili skozi celotno zgodbo legendarnih Beatlov.Vstopnice so na voljo na vseh prodajnim mestih Eventima od 26 EUR dalje. Število vstopnic je omejeno.

VSTOPNICE:https://www.eventim.si/si/vstopnice/the-beatles-revival-ljubljana-dvorana-tivoli-626817/event.html

Več novic