Najboljši na svetu prihajajo v Kranjsko Goro

Kranjska Gora bo tudi letos dala zmagovalca svetovnega pokala v veleslalomu in slalomu

63. Pokal Vitranc, ki bo v Kranjski Gori 9. in 10. marca 2024, se ponovno vrača s standardnim programom, sobotnim veleslalomom in nedeljskim slalomom. Organizatorji poleg spremljevalnega programa, obljubljajo spektakel tudi med obema vožnjama alpskih smučarjev. 

Vstopnice za obe tekmi so že na voljo.

Pokal Vitranc je najstarejše mednarodno športno tekmovanje na najvišjem svetovnem nivoju v Sloveniji in v letošnjem letu beleži že 63. izvedbo. Prestižni tekmovalni vikend se bo tudi letos začel v petek 8. marca ter nadaljeval v soboto z veleslalomsko tekmo, presenečenjem med obema tekoma ter večerno podelitvijo pokalov in žrebanjem startnih številk za nedeljski slalom. Izjemni športniki bodo tudi letos povod, da so organizatorji polni pričakovanj in si obetajo vrhunski tekmi za svetovni pokal v moškem alpskem smučanju.

Organizator Pokala Vitranc je prisluhnil željam najzvestejših obiskovalcev in navijačev ter ponudil vstopnice v posebni ponudbi, ravno v času, ko sneg po širni Sloveniji razveseljuje marsikatere navdušence zimskih športov. Poleg že poznanih tipov vstopnic na stojišču in tribuni organizator pripravlja še prenovljene druge tipe vstopnic.

Vstopnice si lahko v predprodaji zagotovite na popolnoma prenovljeni spletni strani

www.Pokal-vitranc.si ter na Eventimovi spletni strani in se tako pridružite navijačem na podkorenskih tribunah in uživate v pravem zimskem spektaklu.

Ekipi Pokala Vitranc, ki smučarsko tekmo in ime Kranjske Gore ponosno prinaša v svet že 63 let in obiskovalcem vedno znova zagotavlja nepozabno doživetje, je namenjen tudi slogan letošnje prireditve, #MiSmoVitranc

Zagotovite si svojo vstopnico in postanite del navijaške zimske zgodbe.

 #MiSmoVitranc

Več novic