Nagrajeni Jokerji prodali že 7.000 vstopnic za Stožice

Skupina Joker Out je razprodala parter in zeleni ring arene Stožice, na voljo so le še vstopnice po 22,90 eur za rdeči ring in nekaj VIP vstopnic. Podjetje Eventim pa jim je ob tem kot najbolj prodajanemu izvajalcu minulega leta v Sloveniji podelilo priznanje Bestseller. 

Potem ko so se Bojan, Kris, Jan, Jure in Nace prejšnji teden kot edini Slovenci predstavili na odru MAC Awards v Beograjski Štark Areni, dan zatem pa v ljubljanski Operi nastopili s simfoniki, jim je včeraj podjetje Eventim izročilo priznanje Bestseller 2022 kot glasbenemu izvajalcu, ki je lani v Sloveniji prodal največ koncertnih vstopnic.

Val navdušenja nad skupino pa le nekaj dni pred premiero videa in pesmi ‘Carpe Diem’, s katero bodo maja nastopili na tekmovanju za popevko Evrovizije v Liverpoolu, ne jenja. Potem, ko so razprodali parter in zeleni ring ter je za koncert v Stožicah, na voljo le še nekaj VIP sedežev, so danes v prodajo spustili zadnji kontingent vstopnic za oktobrski spektakel. Prodanih je že preko 7.000 kart, na voljo pa je še 3.300 kart po ceni 22,90 eur. 

https://www.eventim.si/si/vstopnice/joker-out-v-stozicah-prvic-zgodovini-ljubljana-dvorana-stozice-1305097/performance.html

Več novic