Na velik oder se vračajo legendarni Faraoni

Dne 22.5. 2023, je bila v Portorožu, v priljubljenem gostišču RIBIČ,  tiskovna konferenca  legendarnih Faraonov, ki se pripravljajo na veliki koncert v portoroškem Avditoriju, dne 24.6.2023, za katerega že sedaj vlada veliko zanimanje, saj je več kot mesec pred koncertom na voljo le še zadnjih 500 vstopnic od skupnih 2000. Poleg množične medijske zasedbe,  so Faraone prišli pozdraviti številni prijatelji in legendarni glasbeni novinarji.

Poleg Faraonov Nelfija Depangherja, Slavka Ivančiča, Piera Pocceca, so bili prisotni tudi Tulio Furlanič in Marjan Malikovič,  legendarna glasbena urednika radia Slovenija Dragan Bulič in Jani Kenda, Aida Kurtović, direktor portoroškega avditorija Borut Blažec , člani skupine Gedore in drugi

Na velik oder se vračajo legendarni Faraoni

Z ekskluzivnim velikim koncertom v portoroškem Avditoriju, v soboto 24.junija 2023 in številnimi glasbenimi gosti ter prijatelji, bomo po 10 letih,  lahko zopet v živo slišali eno največjih slovenskih skupin vseh časov, ki šteje že več kot 55 let.

Njihove največje uspešnice kot so: Ne bom pozabil na stare čase, Solinar, Sem takšen ker sem živ,  Kar je res je res, Ti znaš, Jaz te nimam rad, Stari Peškador, Tu je moj dom, Mi ljudje smo kot morje, V San Simonu in številne druge bodo odmevale pozno v noč.

Na odru se bodo Faraonom, Nelfiju Depangherju, Slavku Ivančiču, Pieru Poccecu,  pridružili tudi številni gostje kot so Mef in NOB,  Tulio Furlanič, Marjan Malikovič, vokalna skupina Karina, Stevo Vujič , člani skupine Gedore – Jan Baruca, Marko Hrvatin, Mitja Bobič in drugi… Skupina Faraoni, je bila ob svojem samostojnem delovanju, vrsto let tudi  spremljevalna skupina Oliverja Dragojevića in Tereze Kesovije, tako da se bodo Faraoni na koncertu poklonili tudi Oliverju, ter preminulim Faraonom, Enzu Hrovatinu, Ferdu Maražu, Črtu Janowskyju.

Več novic