Na Dolenjskem je zaživel največji trampolinski park na prostem v Sloveniji

Dolenjska pokrajina, ki leži v jugovzhodni Sloveniji je že več let prepoznavna kot družinam prijazna pokrajina. Številni gradovi, naravna kopališča, kulinarika, kopalna zdravilišča, zeleni griči in rekreativne dejavnosti so njene posebnosti, ki privlačijo družinski turizem in vse željne naravne in igrivo zelene pokrajine.

Vsem že prepoznavnim naravnim atrakcijam se je pridružil še FLYPARK, najvecji zunanji trampoline park v Sloveniji. Trampolin park se nahaja v Novem mestu in ponuja več kot 680 m2 skakalnih površin. Park zajema več različnih atrakcij, kot so: prosto skakanje, interaktivne video igre, Airbag, Ninja park, Parkour poligon, Battle beam, tobogan in High performance. Trampolin. Park je primeren za različne starosti. Na strešni terasi bara se ponuja najlepši razgled na Dolenjskem. Otroci med 3 in 6 letom starosti lahko vstopajo s spremstvom, ki ima vstop brezplačen. Otroci 6+ lahko v park vstopajo samostojno. V parku so vedno prisotni animatorji, ki skrbijo za varnost in red. Otrokom posredujejo navodila za varno igro in zabavo. Najdete nas v Novem mestu. Od Zagreba in Ljubljane smo oddaljeni le 70 kilometrov. Park se nahaja le minuto od izvoza avtoceste, hkrati pa meji na čudovito naravo. V sklopu parka je tudi otroško igrišče, kavarna, in restavracija z najboljšim hišnim sladoledom številnih okusov na Dolenjskem.

Petkovo otvoritev skakalne in zabavne atrakcije so obiskale številne družine in ansambla Čuki ter Petelini s Tilnom Čehom, ki sta poleg trampolinske rekreacije poskrbela za odlično zabavo in ples za najmlajše ter njihove starše in spremljevalce, ki so za konec šolskega leta zaplesali in se zabavali s svojimi najmlajšimi in njihovimi prijatelji.

default

Več novic