DODATNA PREDSTAVA – Muzikal SIMPLY THE BEST – The TINA TURNER Story / Velika turneja ob 80. obletnici rock legende

Letos je zagotovo leto obletnic ene največjih rock legend vseh časov, Tine Turner. 35 let od izida albuma Private Dancer, nagrajenega s štirimi grammyji, 30 let od izdaje uspešnice Simply The Best, 10 let od njene zadnje turneje in 80. častitljivih let njenega življenja.

Tako v sklopu velike evropske turneje ob 80-letnici rock legende in po več letih čakanja, tudi v Slovenijo prihaja dolgo pričakovani Muzikal SIMPLY THE BEST – The Tina Turner Story, ki na svoji evropski turneji žanje velike uspehe. Predstave so vnaprej razprodane, obiskovalci pa se s stoječimi ovacijami sprašujejo, ali je ali ni na odru prava Tina Turner!!

Predstava, ki bo 4. februarja v Ljubljani( je že razprodana ),DODATNA PREDSTAVA pa bo naslednji dan 5. februarja v gala postavitvi velike dvorane Gospodarskega razstavišča, vas bo popeljala skozi življenje rock legendeTine Turner, od njenih začetkov, preko vznemirljivega obdobja z možem Ikom Turnerjem, pa vse do njene vrnitve in vrhuncev njene samostojne kariere.

Energična glasba, vrhunska zasedba, atraktivna kostumografija, plesni vložki in še mnogo več so razlog, da vas bo muzikal Simply The Best z zgodbo o Tini Turner in njenimi energičnimi uspešnicami dobesedno  »odtrgal« od sedeža.

V njem nastopajo izvrstni profesionalni ameriški glasbeniki in igralci, nekaj pa jih prihaja iz  Anglije in drugih delov Evrope. Producent je v Ameriki večkrat nagrajeni Bernhard Kurz, ki je sodeloval tudi z Andrewom Lloydom Webrom in v Evropo pripeljal znamenite muzikale  Phantom of the Opera, Cats in Starlight Express.

V glavnih vlogah pa nastopajo kot:

»Tina Turner« Američanka Coco Fletcher, ki je nastopala v številnih muzikalih in šovih, sodelovala je s številnimi zvezdniki, kot so The Platters, Quincy Jones, Jackson Five, Patti Austin, Simply Red, Chaka Khan, znana pa je tudi kot najboljša imitatorka Tine Turner.

»Ike Turner« v vlogi njenega moža izvrsten ameriški glasbenik, tekstopisec in komponist Vasti Jackson, ki je sodeloval z zvenečimi imeni kot so Martin Scorsese, B.B. King, Dan Aykroyd in drugimi.

»Jesse Smith, Ikettes« Della Miles, v ameriškem Houstonu v Teksasu rojena igralka. Sodelovala je s številnimi zvezdniki, kot so Stevie Wonder in Whitney Houston, s katero je bila štiri leta tudi na svetovni turneji, in številni drugi iz zasedbe, ki bo gostovala v Ljubljani, 4. februarja 2020 ob 20.uri, v gala postavitvi velike dvorane Gospodarskega razstavišča, kjer bo vsem obiskovalcem na voljo tudi brezplačna garderoba, poskrbljeno pa bo tudi za gostinstvo, med odmorom, pred in po predstavi.

Vstopnice od 39 evrov dalje, so že v prodaji na vse Eventimovih prodajnih mestih in Petrolih.

VSTOPNICE: https://www.eventim.si/si/izvajalec/simply-the-best–the-tina-turner-story-2029/profile.html

FB: https://www.facebook.com/events/808503709574443/

Več novic