Mr. Lee & IvaneSky – Gundruk

Rutina vsakodnevnih opravil, pa če bivamo v paru ali sami, nas pripelje do zelo specifičnega užitka –  uživanje v določenem, ustaljenem ritmu ki ga vsak dan pričakujemo in prepoznamo, lahko pa so to tudi predvidljive okoliščine, besede, pogovori, obrazi. Konfikti, ki jih povzročajo vsakodnevne potrebe so ponavadi rezultat emocionalnih eksplozij, nasprotja in hkrati ustaljenost pa dodobra začinijo odnose in jih naredijo ustaljene a hkrati dinamične.

Mr. Lee & Ivanesky, umetniško glasbeni tandem, ki ga sestavljata Mrle (Let3) in njegova Ivana, sta skozi dolgoletno sinergijo, ki je srečala mnogotere in različne okuse, dobila priznanja tako s strani občinstva in stroke.

Veščina lahkotnosti, s katero partnerski tandem ustvarja umetnost in glasbo ter pri tem ne sklepa kompromisov, je preslikana v ljubezensko zgodbo. Skupno delo romantičnega dvojca, pesem Gundruk, slikovito odraža vsakdan, ki je, kljub temu, da je rutinski, sila ustvarjalen in živi brez omejitev.


Vizualni del zgodbe je ustvaril priznani slovenski režiser Saša Hess, tako audio kot video pa služita kot poziv, vabilo na dolgo pričakovano poroko, ki se bo odvila na otoku San Marino 4. septembra tega leta.

Več novic