Miss Earth Slovenije 2019 – Charnée Bijön Bonno

Zaključna prireditev za Miss Earth Slovenije 2019 v organizaciji Metropola Media, ki je potekala v soboto 14. 09. v Festivalni dvorani se je zaključila z izbrano letošnjo zmagovalko lepotnega tekmovanja in njenimi spremljevalkami. Poleg finalnega izbora je izbrana publika v polni Festivalni dvorani lahko uživala tudi v bogatem zabavnem spremljevalnem program. Med prireditvijo so nastopali: Plesna skupina Revolution Dance Crew, Jeff Shiffman ameriški glasbenik, ki živi in ustvarja na Poljskem, Tilen Lotrič, Danijela Burjan s svojo drugo avtorsko pesmijo “Ready for this” in Damiano Roi. Program je povezovala Pia Pustovrh. Izbor Miss Earth, ima za svoj moto »LEPOTA Z NAMENOM«, je mednarodno licenčno tekmovanje, ki poteka v vsaki državi po predpisanem pravilniku.

Zmagovalka posamezne države zastopa svojo državo na svetovnem izboru, ki bo tudi letos v Manili na Filipinih. Coronation night oziroma kronanje nove zmagovalke Miss Earth 2019 bo 26. Oktobra v Naga City na Filipinih . Zmagovalka bo deležna številnih izzivov, izkušenj, potovanj, stika z naravo in predvsem korektnega zastopanja naše države ter planeta zemlje.

Zmagovalka letošnjega izbora Miss Earth Slovenije 2019 je postala Charnée Bijön Bonno iz Velenja, Kristina Zvonar Šmarje pri Jelšah – prva spremljevalka, Katja Grah – druga spremljevalka in Špela Budič – tretja spremljevalka. Zmagovalka Miss Earth Slovenije 2019 Charnée Bijön Bonno, si je poleg krone za najlepšo med izbranimi prislužila tudi osebni avto Renoult ZOE.

Več novic