Miss Earth Slovenije 2019 – Charn├ęe Bij├Ân Bonno

Zaklju─Źna prireditev za Miss Earth Slovenije 2019 v organizaciji Metropola Media, ki je potekala v soboto 14. 09. v Festivalni dvorani se je zaklju─Źila z izbrano leto┼ínjo zmagovalko lepotnega tekmovanja in njenimi spremljevalkami. Poleg finalnega izbora je izbrana publika v polni Festivalni dvorani lahko u┼żivala tudi v bogatem zabavnem spremljevalnem program. Med prireditvijo so nastopali: Plesna skupina Revolution Dance Crew, Jeff Shiffman ameri┼íki glasbenik, ki ┼żivi in ustvarja na Poljskem, Tilen Lotri─Ź, Danijela Burjan s svojo drugo avtorsko pesmijo ÔÇťReady for thisÔÇŁ in Damiano Roi. Program je povezovala Pia Pustovrh. Izbor Miss Earth, ima za svoj moto ┬╗LEPOTA Z NAMENOM┬ź, je mednarodno licen─Źno tekmovanje, ki poteka v vsaki dr┼żavi po predpisanem pravilniku.

Zmagovalka posamezne dr┼żave zastopa svojo dr┼żavo na svetovnem izboru, ki bo tudi letos v Manili na Filipinih. Coronation night oziroma kronanje nove zmagovalke Miss Earth 2019 bo 26. Oktobra v Naga City na Filipinih . Zmagovalka bo dele┼żna ┼ítevilnih izzivov, izku┼íenj, potovanj, stika z naravo in predvsem korektnega zastopanja na┼íe dr┼żave ter planeta zemlje.

Zmagovalka leto┼ínjega izbora Miss Earth Slovenije 2019 je postala Charn├ęe Bij├Ân Bonno iz Velenja, Kristina Zvonar ┼ámarje pri Jel┼íah ÔÇô prva spremljevalka, Katja Grah ÔÇô druga spremljevalka in ┼ápela Budi─Ź ÔÇô tretja spremljevalka. Zmagovalka Miss Earth Slovenije 2019 Charn├ęe Bij├Ân Bonno, si je poleg krone za najlep┼ío med izbranimi prislu┼żila tudi osebni avto Renoult ZOE.

You may also like