MI2 PI┼áEMA POEZIJO za za─Źetek Sozvo─Źja Primorske

SOZVO─îJE PRIMORSKE povezuje ┼że uveljavljene in edinstvene kulturne in naravne znamenitosti z obmo─Źij Cerknega, Idrije in Tolmina, z najve─Źjimi slovenskimi glasbeniki in poeti. Do┼żivetje bodo obogatile ┼íe unikatne vizualne predstavitve.

Cerkno, Idrija in Tolmin z okolico so bili vedno tesno povezani med sabo. Ne samo geografsko, ampak tudi preko zgodovine, prenosa znanj in – kulture. Glasba predstavlja pomemben del kulture. Zdru┼żuje namre─Ź ljudi istih navad, razmi┼íljanj in ob─Źutij. V ─Źasih, ko hitimo iz dneva v dan, so trenutki, ki jih namenimo dru┼żenju, zato ┼íe toliko pomembnej┼íi.

Dogodki, ki se bodo odvili v sklopu SOZVO─îJA PRIMORSKE so:
MI2 PI┼áEMA POEZIJO, Topilnica rudnika ┼żivega srebra, Idrija, 8.3.2017
SEVERA GJURIN, Kosma─Źeva doma─Źija, Slap ob Idrijci, 5.4.2017
IZTOK MLAKAR, Cerkljanski muzej, Cerkno, 17.5.2017
MATEV┼Ż ┼áALEHAR HAMO, Rojstna hi┼ía Simona Gregor─Źi─Źa, Vrsno, 7.6.2017
DITKA & FERI LAIN┼á─îEK, Doma─Źija Franceta Bevka, Zakojca, 6.9.2017
DRAGO MISLEJ MEF, Ja┼íek Fran─Źi┼íke, Idrija, 4.10.2017

Sozvocje-Primorske

SOZVO─îJE PRIMORSKE na enem mestu zdru┼żuje glasbenike, ki bodo stopili korak vstran od svojega rednega ustvarjanja in nastopanja ter poslu┼íalce, ki si ┼żelijo druga─Źne glasbene izku┼ínje. SOZVO─îJE PRIMORSKE poka┼że unikatnost lokacij in objektov na druga─Źen na─Źin. V sozvo─Źju zgodovine, glasbe, poezije in vizualizacije, bo namre─Ź mo─Ź za─Źutiti posebnost prostora in ─Źasa, iz katerega izhajajo.

Vstopnice so na voljo v spletni trgovini www.sozvocje.si, preko info@sozvocje.si in na 031 606 132.

SOZVO─îJE PRIMORSKE se odvija na edinstvenih in prostorsko omejenih lokacijah, zato je tudi ┼ítevilo vstopnic omejeno. ┼átevilo ostalih vstopnic je razli─Źno od dogodka do dogodka, saj nekateri prostori ne omogo─Źajo ve─Ź kot 50 obiskovalcev. Svetujemo vam, da si vstopnice zagotovite ┼że v predprodaji, saj ne zagotavljamo, da bodo vstopnice na voljo tudi na dan dogodka.

You may also like