Marko Louis predstavlja videospot in pesem ‘Ćutaću’

Novi singel vrhunskega glasbenika Marka Louisa ‘Ćutaću’ združuje elemente svetovne glasbe, funka in jazza. Zapakiran v glasbene okvire balkanskega duha in nalezljivega ritma bi lahko postal svojevrsten hit regije!

Skladba ‘Ćutaću’ vse od izida albuma ‘Sloboda’ (založba Lampshade Media, 2020) je v kratkem času osvojila ušesa in srca tako Markovih oboževalcev kot glasbenega občinstva. Zahvaljujoč Markovemu pristopu pri kombiniranju tradicionalnega in sodobnega zvoka je že vnaprej določena ljudska usoda skladbe z aranžmajem dobila nepričakovane razsežnosti.

Skladatelj in tekstopisec Slavko Milovanović, ki navadno najbolj sestavlja pop glasbo, je napisal čustveno, lahko bi rekli celo kavarniško pesem. Marko pa je s svojim aranžmajem specifičnega ritma in duha pesem popeljal do lastnega sloga in žanra ter dejal: ”Slavko je zapel pesem na svojem Instagram profilu. Zvenela je kavarniško, vendar je imela neko noto lepote in zdelo se mi je, da bi dobro zvenela v vsakem žanru. Stopil sem v stik z njim in mu rekel, da mi je pesem všeč in da bi jo rad posnel v svojem slogu. Slavko je sprejel izziv in takoj za tem se je začelo snemanje.

Videospot je režiral in produciral Markov dolgoletni sodelavec Dragan Jereminov. Skupaj sta se odločila, da si ta pesem zasluži filmsko realizacijo videospota in zbrala vrhunsko igralsko zasedbo: Mileno RadulovićUroša Jakovljevića in Branislava Jerkovića.

Več novic