MARIO BIONDI in Big Band RTV Slovenija – 7.5.2016 – Kino ┼ái┼íka

Mario Biondi, italijanski soul pevec ┼żametnega glasu, katerega mnogi primerjajo z Barryjem Whitom, vas bo skupaj z Big Bandom RTV Slovenija za─Źaral na koncertu v Kinu ┼ái┼íka.

NE ZAMUDITE SOUL KONCERTA LETA!!!
Karte so ┼że naprodaj: prodajna mesta Eventim in blagajna kina ┼ái┼íka: http://goo.gl/ixtF7z

FB-cover-BOOST-z-logoti

Mario Biondi ÔÇô svetovna zvezda, italijanski Barry White, bo s svojim globokim in o─Źarljivim glasom prvi─Ź nastopil v Sloveniji.
Njegov globoki glas je topel in zapeljiv, a ─Źist in odlo─Źen. Rojen je bil kot Mario Ranno. ┼Że od malih nog je ob o─Źetu, italijanskem pevcu Stefanu Biondiju, ─Źutil strast do glasbe. Pozneje je v spomin na o─Źeta prevzel umetni┼íki priimek v Biondi.
Doma na Siciliji v Cataniji je za─Źel peti v cerkvenih zborih, pozneje je postal studijski pevec. Njegova ljubezen do soula ga je zelo kmalu pripeljala do sodelovanja z znamenitimi glasbeniki, kot je recimo Ray Charles. Velik preobrat v karieri povzro─Źil njegov single This Is What You Are, ki je iz┼íel na Japonskem. Predvajali so ga na BBC-ju 1 z DJ-jem Normanom Jayem, ta se je v v pesem zaljubil in jo predvajal po vsej Evropi.

Leta 2006 Je izdal svojo prvo plo┼í─Źo Handful of Soul, ki je v le nekaj mesecih dosegla ┼ítiri platinaste izdaje. Takoj zatem je nastopil na znamenitem festivalu Sanremo in za─Źel sodelovati s ┼ítevilnimi znanimi glasbeniki, kot so Amalia Gr├Ę, Karima Ammar, Duke Orchestra, Renato Zero in drugi.

Do danes je Biondi posnel ┼íe 5 svetovno uspe┼ínih plo┼í─Ź z mednarodnimi zasedbami. Naslovi so I love You More LIVE (2007) z Duke orchestra, If (2010), Yes You LIVE (2010), Due (2011) in Sun (2013). Ta zadnja je po┼żela ogromno nagrad, iz┼íla je v Evropi, na Japonskem in v ZDA. Posnel je tudi dva bo┼żi─Źna albuma in nekaj singlov, ki so bili prav tako velike uspe┼ínice. Med njimi je trenutno najodmevnej┼íi Love is a temple.

 

mario-biondi_top100

You may also like