Marija Šerifović prihaja v Ljubljano! 18. 10. 2019, Hala Tivoli

Eden od najbolj prepoznavnih in cenjenih ┼żenskih vokalov s podro─Źja na┼íe regije, Marija ┼áerifovi─ç, se ponovno vra─Źa v Ljubljano. Aprila leto┼ínjega leta je razprodala zagreb┼íko Cibono, ┼íe prej pa beograjsko Stark Areno in sarajevski stadion Ko┼íevo, leto┼ínjega maja pa je ┼że ┼íesti─Ź zapored razprodala beograjski Sava Centar. Kon─Źno je pri┼íel ─Źas, da Marija napolni ljubljansko Halo Tivoli in razveseli obo┼żevalce z nepozabnimi uspe┼ínicami njene uspe┼íne kariere.

Marija ┼że ve─Ź kot petnajst let navdu┼íuje s svojim vokalom ter seveda s prepri─Źljivo in mo─Źno ─Źustveno interpretacijo. Marija je izdala 5 studijskih albumov ter ┼ítevilne uspe┼ínice ÔÇô nedvomno je ob─Źinstvu najbli┼żja ‘Molitva’, s katero je leta 2007. osvojila prvo mesto na tekmovanju Pesem Evrovizije na Finskem. Poleg ‘Molitve’ je Marija poslu┼íalce prepri─Źala tudi z uspe┼ínicami ‘Svoja i tvoja’, ‘Sama i nervozna’, ‘Pametna i luda’, ‘Nije ljubav to’ ÔÇô Marija je z njimi splezala na vrh regionalne pop scene. To potrjuje tudi veliko ┼ítevilo razprodanih koncertov v regiji ÔÇô v letu 2018 je razprodala 20 ve─Źjih dvoran, koncerta v beograjski Areni ter na sarajevskem stadionu Ko┼íevo pa predstavljata krono njenih dosedanjih dose┼żkov.

Ob─Źinstvo poje na koncertu Marije ┼áerifovi─ç, poglejte video:
https://www.youtube.com/watch?v=Qftaf4Gkatk
Marija pravi, da je talent podedovala po materi Verici, eni od najbolj priljubljenih pevk srbske narodne glasbe, dedek in babica, ki sta prepevala starogradske pesmi pa sta prav tako pustila mo─Źan pe─Źat na odra┼í─Źajo─Źi Mariji in prispevala k njenemu dana┼ínjemu uspehu.

Marija ┼áerifovi─ç – Nije ljubav to
https://www.youtube.com/watch?v=VEm9AOujYIM
Velike popularnosti v regiji ni dosegla le zaradi vokalnih sposobnosti, ampak tudi zaradi njenega zanimivega karakterja ÔÇô slovi kot brezkompromisna oseba. Marijin aprilski koncert v dvorani Cibona je navdu┼íil ne le zaradi odli─Źnega, produkcijsko dovr┼íenega ┼íova, ampak tudi zaradi ─Źustvenih reakcij publike, njenega strastnega nastopa in njenega neverjetnega glasbenega talenta, ki ga razdaja ob─Źinstvu. V Hali Tivoli bomo v petek, 18. oktobra 2019, zagotovo do┼żiveli edinstven glasbeno vizualni spektakel, podprt s ─Źustvi.

Omejen kontingent EARLY BIRD vstopnic v prodaji od ponedeljka, 3. junija 2019 od 10h v sistemu eventim.si.
EARLY BIRD CENE:
Stoji┼í─Źa – parter | 19,90 EUR
Sedi┼í─Źa – tribuna | 23,90 EUR

Vstopnice: https://www.eventim.si/si/izvajalec/marija-serifovic-466/profile.html

FB Dogodek: https://www.facebook.com/events/453159515417583/

You may also like