LUKA BASI – RESTART TOUR 2021

NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE V SLOVENIJIRESTART TOUR

KOPER 23. 07. LJUBLJANA 30. 07. – MARIBOR 06. 08. – CELJE 07. 08. – KRANJ 20. 08. – MURSKA SOBOTA 21. 08. – LENDAVA 27. 08. – PTUJ 28.08. – NOVO MESTO 04. 09.

LUKA BASI Z BANDOM: https://www.facebook.com/lukabasi

Trenutno najbolj vroč slovenski glasbeni izvajalec, ki polni odre in ogreva srca oboževalk po celotni Sloveniji. Na velikem odru RESTART TOUR Ljubljana bo nastopil s spremljevalnim bendom in ogrel publiko in oboževalke s koncertom in svojimi najlepšimi glasbenimi hiti.

RESTART TOUR – NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE

Koncert Luke Basija je del največjega povezanega koncertnega dogajanja v Sloveniji, z nazivom Restart Tour – vrnimo dogodke ljudem, ki se bo odvilo v več slovenskih mestih in skupaj obsega preko 50 koncertov. Urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo v slovenska mesta prinašajo najbolj zveneča imena slovenske in ex-yu glasbene scene.

KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Vsi dogodki so na prostem (open air) in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev.

OMEJENO ŠTEVILO VSTOPNIC – PRODAJA: SISTEM EVENTIM

Petrol, Pošta, Big Bang, Trafike 3DVA, (K)kiosk, hiše vstopnic Eventim … in preko spleta. CENEJŠE VSTOPNICE V PREDPRODAJI

Fb: https://www.facebook.com/urbanadozivetja

Ig: https://www.instagram.com/restart__tour/

Vstopnice: https://bit.ly/luka-basi

Več novic