Luka Basi in No─Źni Skok – 21.3.2020 – Music Park Dekani Bivje

Music park je novo koncertno prizori┼í─Źe na obali. Nahaja se ob stari cesti Koper/Ljubljana pri Dekanih. Pona┼ía se z velikim odrom, izjemnim ozvo─Źenjem in bogatim svetlobnim parkom. Obiskovalcem nudi veliko parkirnih prostorov v neposredni bli┼żini. Na celotnem prizori┼í─Źu je poskrbljeno za raznovrstno ponudbo pija─Źe in hrane. Sezono za─Źenjamo z zabavo pod ogrevanim ┼íotorom, v kratkem pa bo objavljen celoten poletni open air program.

LUKA BASI

Trenutno najbolj za┼żeljen glasbeni zvezdnik v Sloveniji na ve─Źjih odrih. “Slovensko srce, dalmatinska du┼ía” se je prijelo slovenskega glasbenika, ki podira meje pri nas in na hrva┼íkem. Z megahiti: TAXI, META, ISTRIJANKO, RU┼ŻO MOJA, SEDAM NO─ćI, RU┼ŻO BILA, NISAM JA OD JU─îER, MOJA , SOLO in drugimi, polni kjerkoli se pojavi. S svojim prvim CD-jem LUKA BASI se Luka dr┼żi tudi med najbolj prodajanimi glasbeniki tako pri nas kot na hrva┼íkem. Poleg razprodanih ┼íotorov, klubov, open air koncertov, pa je Lukin vrhunec leto┼ínjega leta zagotovo velika DALMATINSKA NO─î v Kri┼żankah, ki je bila razprodana v mesecu dni po najavi in ve─Ź kot dva meseca pred samim koncertom.

NO─îNI SKOK

No─Źni skok je zasedba z obale sestavljena iz ┼íestih ─Źlanov, ki na odru ustvarjajo glasbo za vse vrste okusov. Skupina se je v zadnjih letih preoblikovala in dobila novo podobo. Tako danes zasedbo sestavlja skupina odli─Źnih glasbenikov, kateri so po svojem prvem letu skupnega dela, ogromno vajah in nastopih na┼íli skupno to─Źko: glasbo v pravem pomenu. Raznolikost glasbenega repertoarja je tista, ki jih naredi posebne; pop glasba, rock predvsem za mlaj┼ío populacijo ter narodnozabavna glasba. Vedno se prilagajajo in pribli┼żajo publiki in vsakemu ponudijo kaj v veselje. Z dobro energijo, vztrajnostjo in ogromno trdega dela pa ustvarjajo tudi kvalitetno avtorsko glasbo. Ve─Ź desetletne izku┼ínje so tiste, ki veliko pripomorejo k temu, odziv publike pa je tisti, ki ka┼że, da so na pravi poti in da jih ljudje spremljajo in radi poslu┼íajo. Bruno Viler, vodja skupine, je na sceni ┼że ve─Ź desetletij in z dolgoletnimi izku┼ínjami vodi in motivira ostale ─Źlane. Skupina se v preteklosti lahko pohvali z vrsto uspe┼ínic, kot so Ribe (zmagovalna pesem v oddaji Na zdravje), Bambina, Stiskaj, Veseli december in druge. Prvo skladbo Nisem to dekle posneto pod novo zasedbo, pa publika zelo dobro sprejme. V skupini fantje in dekle niso zgolj glasbeniki, dru┼żi jih skupno ustvarjanje, pozitivna vizija prihodnosti predvsem pa so prijatelji ki z glasbo podirajo meje in pozitivno zrejo v jutri┼ínji dan. Tako v letu 2015 posnamejo 3 nove avtorske skladbe: Svi smo tu, Hladna ki┼ía pada, tretja pa naj zaenkrat ostane presene─Źenje.

You may also like