LUKA BASI, GRUPA VIGOR, IVANA KOVAČ – Music Park Dekani Koper

Music park je novo koncertno prizorišče na obali. Nahaja se ob stari cesti Koper/Ljubljana pri Dekanih. Ponaša se z velikim odrom, izjemnim ozvočenjem in bogatim svetlobnim parkom. Obiskovalcem nudi veliko parkirnih prostorov v neposredni bližini. Na celotnem prizorišču je poskrbljeno za raznovrstno ponudbo pijače in hrane. Četrti dogodek v letošnjem koncertnem poletju bo v znamenju dalmatinskih in morskih ritmov Luke Basija, Ivane Kovač in Grupe Vigor

Luka Basi

Luka Basi je pravi fenomen. Skoraj ni dogodka na katerem ne bi nastopil – tako pri nas kot tudi na Hrvaškem. Slovenski pevec, ki je svojo glasbeno pot začel na šovu Slovenija ima talent, vedno pričara magično vzdušje, kjer se publika zlije v en glas – tako bo tudi tokrat!

Grupa Vigor

Priljubljena hrvaška skupina Vigor bo nastopila tudi pri nas. Fantje, ki so skupaj že od l. 1992, obljubljajo nepozaben žur ob komadih »Marija«, »Da sam ja on«, »Još fališ«, »Divna«… Pravi dalmatinski ritmi čakajo nate!

Ivana Kovač

Dokaz, da jabolko ne pade daleč od drevesa, je hrvaška pevka Ivana Kovač. Hči legendarnega Miše Kovača, ustvarja uspešno glasbeno pot. Čeprav ji je pri srcu rock, bomo slišali prave dalmatinske ritme. Nedvomno pa ne bo manjkal tudi duet z Luko Basijem »Danas«.

FB dogodek: https://bit.ly/3Q45U1l

Early Bird vstopnice: https://bit.ly/3tcYK13, Petrol in Eventim prodajna mesta

Več novic