Ljubavna – novi single Klape ŠUFIT

Klapa Šufit predstavlja svojo novo pesem “Ljubavna” izpod peresa Vinka Didovića. Poznani po svoji izvrstni interpretaciji ljubezenskih pesmi, se tudi tokrat lotevajo tematike nesrečne ljubezni, ki je ravno pravšnja, da še pred valentinovim ujame srca poslušalcev. »Klapa Šufit je ena najboljših izvajalcev klapskega pop-a. Svoj status so potrdili z interpretacijo umirjenih ljubezenskih pesmi. Odlična solistična izvedba in toplina njihovega klapskega zvoka so dali moji pesmi poseben pečat, ki ga bo prepoznalo tudi občinstvo!« še pravi o novi pesmi Didović.

S svojim velikim hitom “Ne diraj moju ljubav” so Klapa Šufit postali najbolj priljubljena hrvaška klapa v zadnjem času. Iz leta v leto vedno boljši in bolj opaženi, prejemajo vedno več nagrad in priznanj. Poleg samostojnih nastopov, klapa beleži velike uspehe tudi v sodelovanju z drugimi klapami, estradnimi umetniki, ter prejema nagrade na raznih glasbenih festivalih. Ustanovljeni leta 1992 kot klapa srednješolcev, v letu 2017 praznujejo svojo 25. obletnico obstoja. Nežnim dalmatinskim melodijam Klape Šufit pa se lahko prepustite že na koncertih po Sloveniji:

4.2. – Murska Sobota; 17.2. – Postojna; 18.2. – Šentjernej; 19.2. – Ljubljana, 4.3. – Maribor, 18.3. – Ljubljana, 25.3. – Celje.

KlapaŠufit-banner

Preživite čas do Valentinovega ob novi pesmi Klape Šufit – Ljubavna!

Povezava na skladbo “Ljubavna” (Youtube): https://youtu.be/Exe4HyCdaJg

Podatki o skladbi »Ljubavna«:
Glasba in besedilo: Vinko Didović / Aranžma: Ivan Popeskić, Vinko Didović

Več novic