LEPOTICE SE ZNAJDEJO TUDI V KUHINJI

Miss Earth je lepotno tekmovanje z sloganom ┬╗Lepota z namenom┬ź. Poleg zunanje lepote organizator daje velik pomen tudi karakternemu zna─Źaju deklet. Od zmagovalke in bodo─Źe ambasadorke svoje domovine se pri─Źakuje, da bo v svet ponesla dobro ime in vse lepote Slovenije.

V znani ljubljanski restavraciji je tako potekalo prvo ocenjevalno sre─Źanje finalistk za Miss Earth Slovenije 2019, ki ga je organizator poimenoval ┬╗Kuharski izziv┬ź. Po mnenju priznanega kuharskega mojstra je najbolj okusno jed pripravila finalistka Charn├ęe Bij├Ân Bonno iz Velenja, ki si je tako prislu┼żila tudi glavno nagrado gostitelja. Naj spomnimo, da se bodo finalistke vse do finalnega ve─Źera v septembru mesecu pomerile kar na 8. razli─Źnih ocenjevalnih sre─Źanjih, ki bodo potekala po celi Sloveniji. Na finalnem ve─Źeru v septembru bo aktualna nosilka naziva, Danijela Burjan iz Zre─Ź, ki se je na zadnjem svetovnem izboru Miss Earth na Filipinih uvrstila v top 12 finalistk sveta kot zgodovinski uspeh Slovenije na lepotnih tekmovanjih, dobila svojo naslednico.

Ve─Ź fotografij z dogodka si lahko ogledate na uradni Facebook strani Miss Earth Slovenija. https://www.facebook.com/MissEarthSlovenia/´╗┐

You may also like