LEPOTICE SE ZNAJDEJO TUDI V KUHINJI

Miss Earth je lepotno tekmovanje z sloganom »Lepota z namenom«. Poleg zunanje lepote organizator daje velik pomen tudi karakternemu značaju deklet. Od zmagovalke in bodoče ambasadorke svoje domovine se pričakuje, da bo v svet ponesla dobro ime in vse lepote Slovenije.

V znani ljubljanski restavraciji je tako potekalo prvo ocenjevalno srečanje finalistk za Miss Earth Slovenije 2019, ki ga je organizator poimenoval »Kuharski izziv«. Po mnenju priznanega kuharskega mojstra je najbolj okusno jed pripravila finalistka Charnée Bijön Bonno iz Velenja, ki si je tako prislužila tudi glavno nagrado gostitelja. Naj spomnimo, da se bodo finalistke vse do finalnega večera v septembru mesecu pomerile kar na 8. različnih ocenjevalnih srečanjih, ki bodo potekala po celi Sloveniji. Na finalnem večeru v septembru bo aktualna nosilka naziva, Danijela Burjan iz Zreč, ki se je na zadnjem svetovnem izboru Miss Earth na Filipinih uvrstila v top 12 finalistk sveta kot zgodovinski uspeh Slovenije na lepotnih tekmovanjih, dobila svojo naslednico.

Več fotografij z dogodka si lahko ogledate na uradni Facebook strani Miss Earth Slovenija. https://www.facebook.com/MissEarthSlovenia/

Več novic