The Leading Guy predstavlja single: Behind the Yellow Field

Italijanski kantavtor The Leading Guy (Simone Zampieri) predstavlja single »Behind the Yellow Field«. V pesmi naslika sanjsko pokrajino spominov in se dotakne tematike bolečine, obžalovanja in smrti. V svojih pesmih ustvari svet svobode, kjer se lahko svobodno izraža in črpa iz literarne motivike ter osebnih izkušenj in poznanstev, ki jih je nabral med svojim nastopanjem po Evropi.

Simone je odrasel v Italiji in veliko časa preživel na Irskem kjer je s pouličnimi nastopi razvijal svoj glasbeni talent. Kar peš in z avtobusi se je odpravil po Evropi, ki jo je prepotoval od Kopenhagna do Kapadokije in zbiral zanimive zgodbe in doživetja, ki vodijo njegovo glasbeno ustvarjanje. Z debitantskim albumom Memorandum, ki ga je izdal po mesecu dni pisanja in zgolj nekaj dnevih snemanja, se je prebil med top 50 plošč leta 2015, mediji pa so ga razglasili za enega izmed 10 najboljših novih izvajalcev. S tokom zavesti, ki se ne boji kritike množic si je hitro pridobil zvesto občinstvo in si tako ustvaril pot do največjih prizorišč ter nastopil na prestižnih glasbenih festivalih v Italiji. Kot predskupina je nastopil tudi na koncertu svetovno znanih čelistov 2Cellos, ki sta ga povabila tudi na njun zagrebški koncert, kjer se je zbralo kar 50.000 gledalcev. Mediji ga pogosto primerjajo z mladim Bobom Dylanom in Paulom Simonom, sam pa med najljubše izvajalce navaja švedskega izvajalca The Tallest Man on Earth, The Villagers, Wilco in Oasis. The Leading Guy se je pred kratkim z velikim uspehom predstavil tudi slovenskemu občinstvu in poskrbel za neprecenljivo uverturo razprodanega koncerta Hamo & Tribute 2 Love v prepolni katedrali Kina Šiška.

The Leading Guy vas s singlom Behind the Yellow Field vabi v pokrajino zasanjane glasbe za rumena polja!

Povezava na skladbo “Behind the Yellow Field” (Youtube): https://youtu.be/erw0k1P9Zb4

Podatki o skladbi »Behind the Yellow Field«:
Besedilo & glasba: The Leading Guy / Klaviature: Marco Corsi / Kitara: Emanuele Graffiti / Percussion: Emanuele Bridda / Produkcija: LadyLovely in ReddArmy / Posneto, Mix, Produkcija: Enrico Decolle – Berlin / Mastering: Jacopo Vannini, Dream Factory – Berlin

Več novic