Lado Bartoniček (Atmospheric) predstavlja svoj prvi samostojni singel ‘Još jednom’

Lado Bartoniček, mnogim verjetno bolj znan iz zasedbe Atmospheric, predstavlja svoj prvi kantavtorski singel ‘Još jednom’. Zvok v skladbi je popolnoma drugačen od tistega, ki ga ustvarja z Atmosphericom, a se Ladovemu samoizražanju še kako prilega.

To ni njegovo prvo delo zunaj Atmospherica. Konec leta 2020 je izdal prvo sodelovanje z ameriško kantavtorico Matildo Krulder – ‘I Am’, odlično indie pesem, ki nas je prevzela že v prvem poslušanju. Njuno sodelovanje se je nadaljevalo in to pomlad sta izdala ‘Sink to Me’, zelo radijski singel, s katerim sta hkrati napovedala tudi nove skupne pesmi.

S samostojnim projektom Lado kombinira in se odlično znajde v različnih glasbenih žanrih. Napovedal je tudi samostojni album, na katerem bo združil pesmi, ki so nastajale tekom zadnjih deset let. O načrtovanem albumu Lado pravi: ”Tu bo vse, od popa, rocka, balad in instrumentalov. Veselim se ustvarjanja novih pesmi in albuma.”

‘Još jednom’ je pesem rock in ska zvokov, hitra, dinamična in kratka! Je energičen in uplifting song, ob katerem boste zagotovo zaplesali! Tematika pesmi je ljubezenska in otožna, a je z izvrstno glasbeno kombinacijo vseeno poseben mood booster!

Takšen je tudi video, za lokacijo katerega so uporabili odlični novi razstavni prostor v Kaštelu Zrinskih v Brodu na Kolpi. S črno-belo tehniko snemanja, barvnimi detajli, preprostimi linijami in minimalizmom interierja so dosegli ravno pravi vizualni učinek, ki spremlja to novo, energično pesem vsestranskega reškega umetnika.

Več novic