Koncert SMOKIE 45.Years HALA TIVOLI Ljubljana 11.4.

SMOKIE legendarna britanska skupina, se po petih letih vra─Źa v Slovenijo. Na svetovni koncertni turneji ob 45.obletnici, bodo nastopili tudi Ljubljani, v Hali Tivoli, v soboto, 11.aprila 2020 ob 20. uri.

V svoji karieri so izdali preko 20 albumov, ve─Źina njih, pa je bila prodana v platinasti in zlati nakladi. Skupaj so prodali  ve─Ź kot 30 milijonov plo┼í─Ź,njihove plo┼í─Źe pa ┼íe vedno veljajo za ene najbolj prodajanih plo┼í─Ź na svetu.

Na koncertu bodo Smokie zaigrali svoje najve─Źje uspe┼ínice, mnoge med njimi so vpisane v Guinnessovo knjigo rekordov kot najbolj prodajane plo┼í─Źe vseh ─Źasov.

Svetovne uspe┼ínice, kot so Living next door to Alice, Have you ever seen the rain , Mexican girl, Oh Carol, Needles and Pins, For a few dollars more, Lay back in the arms of someone, If you think you know how to love me, Don’t play your Rock’n’Roll to me in ┼ítevilne druge, bodo zagotovo odmevale iz grl ljubiteljev njihove glasbe, kot pred 5 leti na razprodanem ljubljanskem koncertu, kjer je Hala Tivoli dobesedno ┬╗eksplodirala┬ź od navdu┼íenja.

Bodite del tega legendarnega koncerta tudi vi in praznujte skupaj z legendarnimi SMOKIE ─Źastitljivih 45.let. Vstopnice so v prodaji na Eventim.si in Petrolu od 26 eur. Na voljo pa je tudi omejeno ┼ítevilo MEET & GREET vstopnic, ki poleg najbolj┼íe vstopnice vklju─Źuje tudi sre─Źanje s ─Źlani skupine Smokie.

Vstopnice: https://www.eventim.si/si/vstopnice/smokie-ljubljana-dvorana-tivoli-523780/event.html

Facebook event: https://www.facebook.com/events/272057940415605/

You may also like