Koncert SLADE 50.Years HALA TIVOLI 30.11.2019 Merry xmas everybody !

SLADE, legendarna britanska rock skupina, ki velja za eno najpopularnej┼íih glam rock  zasedb na svetu in je s svojo glasbo pomembno vplivala na ┼ítevilne glasbene velikane kot so,Kiss,  Guns N’ Roses, Nirvana, Sex Pistols, New York Dolls, The Clash, Def Leppard in ┼ítevilne druge, katerim so bili Slade navdih, prihaja v Slovenijo v sklopu svetovne turneje ob 50. obletnici.

Uvod v tako imenovani ┬╗veseli december┬ź bodo Slade za─Źeli prav v Ljubljani, in sicer z velikim koncertom, v soboto, 30. novembra 2019 ob 20h v ljubljanski Hali Tivoli, ko bodo slovenskemu ob─Źinstvu predstavili vse svoje najve─Źje uspe┼ínice njihovega obdobja, kot so najbolj predvajana bo┼żi─Źna uspe┼ínica  Merry Xmas Everybody, ter My Oh My, Run Run Away, Cum On Feel The Noize, Far Far Away, Mama Weer All Crazee Now, Cuz I Luv U, Get Down And Get With It in ┼ítevilne druge, s katerimi bodo popeljali ob─Źinstvo v zlato dobo glam rocka 70-ih in 80-ih let.

Skupina je prodala ve─Ź kot 50 milijonov plo┼í─Ź, njihove uspe┼ínice so kar 23-krat zasedle lestvico TOP 20 , od tega se je kar 6 njihovih uspe┼ínic zavihtelo na 1. mesto!! Med leti 1970-1973 so bili najpopularnej┼ía britanska skupina in so prodali celo ve─Ź plo┼í─Ź kot legendarni Beatli. Skladba Merry Christmas Everybody, je v Angliji in drugod ┼íe danes najbolj predvajana bo┼żi─Źna uspe┼ínica vseh ─Źasov.

Skupino ┼że ve─Ź kot 50 let dr┼żita pokonci originalna ustanovna ─Źlana 73-letni Dave Hill in 72-letni Don Powell, ki skupaj z Johnom Berryjem in Russelom Keefeom, ┼że desetletja neutrudno koncertirajo ┼íirom sveta.

Slade so nastopili tudi na dveh najodmevnej┼íih rock festivalih, in sicer na prvem pred 200.000 obiskovalci in na drugem pred 100.000 obiskovalci, kjer so s svojim energi─Źnim nastopom dobesedno ┬╗ukradi ┼íov┬ź ┼ítevilnim glasbenim zvezdnikom. Njihove uspe┼ínice Cum On Feel The Noize in Coz I Luv You pa so ┼íe dandanes podlaga ┼ítevilnim prepoznavnim TV oglasom.

Torej ─Źe si ┼żelite pravo dozo rock adrenalina z eno najve─Źjih rock zasedb vseh ─Źasov, hitro po vstopnice, ki so v predprodaji na voljo ┼że od 29 EUR na vseh EVENTIMOVIH prodajnih mestih in na PETROLU.

NAKUP VSTOPNIC: http://www.eventim.si/si/vstopnice/slade-ljubljana-dvorana-tivoli-523770/event.html

FB: https://www.facebook.com/events/1848505275249630/

You may also like