Koala Voice: Remain silent

Hiter stisk rok, hitri objemi, hitra ─Źustva in hitri odnosi. En dan te vidim in ti povem vse kar mislim, in potem ne ─Źutim nikoli ve─Ź zares isto. Kaj pove ti┼íina, kaj z njo pove┼í ti?”

Koala Voice, ki so leto┼ínje poletje odigrali ve─Ź kot 20 koncertov po Sloveniji, na Hrva┼íkem, v Makedoniji in Italiji, v jesen stopajo z dvojno video dozo. Tokrat zasavska ─Źetverica v ospredje postavlja skladbo Remain Silent, z lani izdanega albuma Wolkenfabrik. V sredi┼í─Źu pozornosti sta plesalki Lara Ostan in Alja Alica Lackovi─ç, ki sta se interpretacije pesmi lotili z gibom. Larin video je nastal na Danskem, Aljin pa na Bazenu na Vrhniki, kjer ji je s kamero sledil Jo┼ít Jesenovec.

Glasba skupine Koala Voice pa se je letos z odrov in studiev preselila tudi v gledali┼í─Źe in film. ┼áe pred poletjem so ustvarili skladbo Brainstorm za predstavo Vihar v glavi, Primo┼ża Ekarta v Lutkovnem gledali┼í─Źu Ljubljana, njihove melodije pa je mogo─Źe zaslediti v kar dveh filmih leto┼ínjega Festivala Slovenskega filma v Portoro┼żu, in sicer v celove─Źercu Skupaj Marka ┼áanti─Źa ter filmu Nemir, Andra┼ża Kadunca. Med drugim pa bo 21. septembra v Kinu ┼ái┼íka premierno predstavljen ┼íe kratki glasbeno-dokumentarni film Bend vs. Brend, avtoric Hanne Szentpeteri in Simone Jerala.

You may also like