Koala Voice predstavljajo Vede premikanja

Kam bi ┼íla, kam bi ┼íla, ─Źe bi lahko zbe┼żala?

┬╗Ljudje, ljudje rabimo ljudi. Ker se nam vsak dan ubijajo heroji, rabimo vsaj se eno resni─Źno nam ljubo osebo. Ker je la┼żje biti sam s sabo, ─Źe je ┼íe nekdo poleg nas. In ljudje rabimo resni─Źne navezave. Tudi ─Źe vemo, kako se premikat,┬ź sporo─Źajo ─Źlani skupine Koala Voice.

Koala Voice predstavljajo Vede premikanja. Prvi uradni singel s prihajajo─Źega studijskega albuma Wolkenfabrik. Album, na katerem je za produkcijo poskrbel svetovno uveljavljeni producent Danton Supple, bo iz┼íel v drugi polovici leto┼ínjega leta, do takrat pa Manca Trampu┼í, Tilen Pra┼ínikar, Miha Pra┼ínikar in Domen Don Holc na─Źrtujejo ┼íe nekaj podvigov.
Med drugim je za njimi spomladanska turneja po Vzhodni Evropi, nastopili so na festivalu Metronome v Pragi, pred njimi pa so še nastopi v Italiji, na festivalu Pohoda na Slovaškem ter v Ljubljani pred skupino Pixies.

Singel Vede premikanja pa je za┼żivel tudi v video formatu, in sicer s produkcijo Warehouse Collective, za scenarij in re┼żijo pa sta poskrbela Matev┼ż Jerman in Matej Bandelj.

In ┼íe odgovor Koal na uvodno vpra┼íanje, ki je hkrati tudi osrednja nit videospota: ┬╗Kam bi ┼íla, ─Źe bi lahko zbe┼żala? Na sprehod po brezizhodnih situacijah, opusto┼íenih pokrajinah in filmskih citatih. Bonnie in Clydeovske zadeve.┬ź

You may also like