Klapa Šufit – Kapi kiše (novi single)

Klapa Šufit predstavlja novi single s katerim bodo nastopili tudi na Večerih dalmatinske pesmi v Kaštel Kambelovcu pri Splitu. Za Klapo Šufit je festival zelo pomemben, saj so z zadnjimi nastopi osvojili srca občinstva in nastopili s pesmimi, ki so hitro postale zelo priljubljene pri poslušalcih. Na festivalu so nastopili že s pesmima “Proplakat će srce” s katero so osvojili prvo mesto in lani z “Ne more srce kontra sebe”.

Nežna in romantična pesem v značilnem stilu Klape Šufit je nastala v le nekaj minutah, v eni potezi. »Vedno sem sanjal, da bi nekaj napisal. Glasbeno pot sem začel s petjem v klapi, kar me je usmerilo v glasbo in na glasbeno akademijo, takrat sem se tudi odločil pisati pesmi. Tudi za avtorja besedila je to prva pesem, tako, da je šlo za srečanje začetnikov.« o novi pesmi pravi Andrija Akrap.
S svojim velikim hitom “Ne diraj moju ljubav” so Klapa Šufit postali najbolj priljubljena hrvaška klapa v zadnjih letih. Iz leta v leto vedno boljši in bolj opaženi, prejemajo vedno več nagrad in priznanj. Nežnim dalmatinskim melodijam Klape Šufit pa se lahko prepustite že 20. maja na koncertu v Cerknici in 10. junija v Križevcih pri Ljutomeru.

Prepustite se novemu singlu Klape Šufit za pomladne dni – Kapi kiše!

Podatki o skladbi »Kapi kiše«: Glasba: Andrija Akrap / Besedilo: Domagoj Šetka / Aranžma: Ante Gašpardi

Več novic