Kino Šiška v znamenju ljubezni in miru

To soboto je bila Kino Šiška v znamenju ljubezni in miru , ter odlične  slovenske glasbe, kjer se je zgodil  dogodek Love & Peace,  nov slovenski glasbeni festival.

Več kot 1000 obiskovalcev  je uživalo na koncertu, kjer so nastopili legendarni Pero Lovšin,  Koala Voice,  Adi Smolar,  Gušti,  Mimi Margot in komaj  14 letni glasbeni virtuoz Max Koren. Pred prizoriščem so bili  razstavljeni tudi hipijevski kombiji , kjer so se lahko obiskovalci navdušeno slikali in delili svoje trenutke, v notranjosti pa je bilo poskrbljeno tudi za brbončice.

Pero Lovšin je ob tem dogodku predstavil tudi nov video spot Ne bom šel na vojsko, katera tematika sovpada z aktualnimi dogodki nemirov in vojn.Rdeča nit festivala je vsekakor Ljubezen in Mir, poudarek festivala pa na odlični glasbi, predvsem s slovenskimi izvajalci. Tako kot letos,  bo tudi na naslednjem Love & Peace festivalu drugo leto, dana možnost nastopa še neuveljavljenim glasbenikom, da se lahko predstavijo skupaj z že uveljavljenimi izvajalci.

Več novic