Katarina Mala vam želi »Sexi« poletje

Novopečena mamica Katarina Mala je te dni resnično na vrhu sveta! Kljub temu, da mali korenjak Lukas Thomas French šteje komaj dobrih 14 dni, se glasbeno ustvarjanje prikupne pevke ob tem ne ustavlja niti za trenutek. Na poslušanje namreč tokrat vabi s poletno obarvanim singlom “Sexi”, ki že v naslovu vabi k znanim besedilnim pregreham izvajalke, za katere je tudi tokrat kriv skladatelj in tekstopisec Marko Gregorič.

Katarina-Mala-Foto-Arhiv-1

Pripravite se torej na morsko avanturo, kjer vročina, vonj po morju in kratke noči preprosto naredijo svoje. Prav teh trenutkov se še kako dobro spominja tudi Katarina Mala. “Če skočim nazaj v leta, ko smo s prijateljicami dolga poletja preživljale pri meni na Obali, se spomnim, da se je skoraj vsaka od nas popolnoma zatreskala v katerega od natakarjev najbolj priljubljenih lokalov. No, priznam, jaz sem se v sladoledarja”, v smehu dodaja Katarina Mala, ki se v najnovejšem singlu “Sexi” spogleduje ravno z mladeničem na drugi strani šanka. Pesem tako posveča vsem, ki so nekdaj ali pa še vedno znajo uživati v pravem poletnem “pecanju” in če se vam v letošnjem poletju pripeti, da ob nekaj koktejlih odvržete tudi kopalke, je “Sexi” namenjen prav vam!

Sicer pa se bo Katarina Mala vsaj v prvi polovici tega poletja posvečala predvsem materinstvu. Na koncertne odre, ki jih je do dobra prepotovala letošnjo pomlad, se po napovedih vrača že konec meseca avgusta. Do tedaj pa vse svoje poslušalce vabi, da med obvezno prtljago ob odhodu na dopust seveda uvrstijo tudi nedavno izdani album “Ciao ciao”, na katerem se skrivajo vse predrzne pesmi Katarine Male, ki tudi po rojstvu sina zagotovo ostaja brez dlake na jeziku!

Povezava na single “Sexi”: www.gig.si/prenosi/Katarina_Mala-Sexi.mp3

Podatki o skladbi »Sexi«:

Dolžina: 3:12min /  Avtor glasbe: Marko Gregorič / Avtor besedila: Marko Gregorič

Priredba: Jamirko / Album: Ciao Ciao / 2015, ©Katarina Mala

Download (press, foto & audio): www.gig.si/prenosi/Katarina-Mala-press-Sexi.zip

Katarina-Mala-Foto-Arhiv-2 Katarina-Mala-Foto-Arhiv-3 Katarina-Mala-Foto-Arhiv-1

Več novic