KATARINA MALA – Novi single: ADIJO

Katarina Mala son─Źne dni za─Źenja z novim poletnim singlom Adijo. Marsikatera njena pesem je pisana po principu situacij iz vsakdanjega ┼żivljenja in tudi tokrat ni ni─Ź druga─Źe. Vsaka sodobna ┼żenska ima mo┼íke prijatelje, naj si bodi poro─Źene, neporo─Źene ali geje. In ─Źe ┼żenska vidi svojega mo┼íkega prijatelja, kako trpi v svojem zakonu oziroma zvezi, potem mu lahko seveda prijateljsko svetuje, naj se s partnerko razide. Ali pa se morda za tem skriva kak┼íen ljubezenski na─Źrt? Adijo je pesem, ki vse tiste, ki se v svojih partnerskih odnosih po─Źutijo utesnjene, poziva k takoj┼ínjemu spoprijetju s te┼żavo.

Vedno zaposlena Katarina Mala je v marcu ┼że izdala zimsko obarvani single Pulover z nekoliko tema─Źnej┼íim besedilom, kot smo ga pri vedno nasmejani pevki vajeni, zdaj pa se vra─Źa na radijske postaje z razigranimi ritmi, ki v spomin prikli─Źejo son─Źne po─Źitni┼íke dni.

Recite ”Adijo” in se v poletje odpravite ob zvokih nove skladbe Katarine Male!

Podatki o skladbi ┬╗Adijo┬ź:
Avtor – Marko Gregori─Ź / Arr – Kre┼íimir Tomec, Marco Grabber / lead vokal – Katarina Mala / kitara – Ariel Cubria / synths, programming – Marco Grabber / bas, programming – Kre┼íimir Tomec / back vokal – Lazaro Amed Hierrezuelo / back vokal – Marko Gregori─Ź

Katarina Mala Banner

You may also like