KATARINA MALA – Novi single: ADIJO

Katarina Mala sončne dni začenja z novim poletnim singlom Adijo. Marsikatera njena pesem je pisana po principu situacij iz vsakdanjega življenja in tudi tokrat ni nič drugače. Vsaka sodobna ženska ima moške prijatelje, naj si bodi poročene, neporočene ali geje. In če ženska vidi svojega moškega prijatelja, kako trpi v svojem zakonu oziroma zvezi, potem mu lahko seveda prijateljsko svetuje, naj se s partnerko razide. Ali pa se morda za tem skriva kakšen ljubezenski načrt? Adijo je pesem, ki vse tiste, ki se v svojih partnerskih odnosih počutijo utesnjene, poziva k takojšnjemu spoprijetju s težavo.

Vedno zaposlena Katarina Mala je v marcu že izdala zimsko obarvani single Pulover z nekoliko temačnejšim besedilom, kot smo ga pri vedno nasmejani pevki vajeni, zdaj pa se vrača na radijske postaje z razigranimi ritmi, ki v spomin prikličejo sončne počitniške dni.

Recite ”Adijo” in se v poletje odpravite ob zvokih nove skladbe Katarine Male!

Podatki o skladbi »Adijo«:
Avtor – Marko Gregorič / Arr – Krešimir Tomec, Marco Grabber / lead vokal – Katarina Mala / kitara – Ariel Cubria / synths, programming – Marco Grabber / bas, programming – Krešimir Tomec / back vokal – Lazaro Amed Hierrezuelo / back vokal – Marko Gregorič

Katarina Mala Banner

Več novic