KATARINA MALA – Novi single: ADIJO

Katarina Mala sončne dni začenja z novim poletnim singlom Adijo. Marsikatera njena pesem je pisana po principu situacij iz vsakdanjega življenja in tudi tokrat ni nič drugače. Vsaka sodobna ženska ima moŔke prijatelje, naj si bodi poročene, neporočene ali geje. In če ženska vidi svojega moŔkega prijatelja, kako trpi v svojem zakonu oziroma zvezi, potem mu lahko seveda prijateljsko svetuje, naj se s partnerko razide. Ali pa se morda za tem skriva kakŔen ljubezenski načrt? Adijo je pesem, ki vse tiste, ki se v svojih partnerskih odnosih počutijo utesnjene, poziva k takojŔnjemu spoprijetju s težavo.

Vedno zaposlena Katarina Mala je v marcu že izdala zimsko obarvani single Pulover z nekoliko temačnejŔim besedilom, kot smo ga pri vedno nasmejani pevki vajeni, zdaj pa se vrača na radijske postaje z razigranimi ritmi, ki v spomin prikličejo sončne počitniŔke dni.

Recite ”Adijo” in se v poletje odpravite ob zvokih nove skladbe Katarine Male!

Podatki o skladbi Ā»AdijoĀ«:
Avtor – Marko Gregorič / Arr – KreÅ”imir Tomec, Marco Grabber / lead vokal – Katarina Mala / kitara – Ariel Cubria / synths, programming – Marco Grabber / bas, programming – KreÅ”imir Tomec / back vokal – Lazaro Amed Hierrezuelo / back vokal – Marko Gregorič

Katarina Mala Banner

You may also like