Kabriolet, dekleta in veter v laseh v novem videospotu: »Nina«

S starodobnim kabrioletom in vetrom v laseh so Rok’n’Band predstavili novi single in videospot: Nina. S skladbo z utripom zlatih 50. in pomenljivim besedilom se Rok’n’Band vračajo v čas velikih ameriških kabrioletov, džuboksov, širokih kril in briljantine. Pred poletjem so se pridno zaprli v snemalni studio, kjer je novi single nastajal, za snemanje videospota pa so skočili v rdeči kabriolet in se z dekleti odpeljali v neznano.

Kam so odšli, si lahko ogledate na povezavi: https://youtu.be/QWEGBjJS4x0

Snemanje videospota pa ni potekalo brez težav, saj se je dekletom na poti čisto zares pokvaril avto. »Vedno ustrežljivi fantje smo jim priskočili na pomoč… in poklicali avtovleko!« se je še nasmejal Rok Ferengja. Pa je bila med dekleti tudi kakšna Nina? »Vse punce v naših pesmih so resnične!« je bil skrivnosten Rok »Skozi leta pa smo nabrali že kar lepo število pesmi z ženskimi imeni«. Tako so svojo pesem dobile že Nika, Tina, Maja, Mojca in Petra, zdaj pa se jim bo pridružila še Nina za katero bo Rok koprnel v vročih poletnih nočeh.

Rok’n’Band letos praznujejo tudi sladko 20-letnico njihove nepozabne uspešnice Jagode in čokolada, ki je nastala v sodelovanju z avtorjem glasbe Sašem Lošićem in avtorjem besedila Janezom Zmazkom Žanom. Prav s to pesmijo je leta 1997 Rok nastopil na slovenskem izboru evrovizijske popevke in zasedel odlično tretje mesto, z enako energijo in strastjo pa fantje ustvarjajo in stopajo na koncertne odre tudi danes. Prepoznavne melodije, iskren vokal, eleganten stil in predvsem neizmerna energija so glavni dejavniki skupine. Brezčasni in nepozabni Rok’n’Band so v dvajsetih letih nedvomno obdržali svoj naboj in mladostno energijo, saj jih z enakim zanosom odkrivajo in prepevajo vedno nove generacije, ki obožujejo lahkotni utrip glasbe 50-ih iz katerega Rok’n’Band črpajo navdih. Po vročem juliju, ki so ga fantje namenili promociji novega spota, se odpravljajo nazaj na koncertne odre. Kam pa bo rdeči kabriolet fante odpeljal to poletje: 5.8. – Ljutomer, 14.8. – Spodnja Idrija, 19.8. – Ptuj, 26.8. – Bovec, 1.9. – Logatec, 3.9. – Volčji potok.

Rok’n’Band se bodo to poletje z rdečim kabrioletom in spuščeno streho odpeljali po Nino!

Povezava na videospot “Nina” (Youtube): https://youtu.be/QWEGBjJS4x0

Podatki o skladbi in videospotu »Nina«:
Glasba: R. Ferengja, B. Črnivec / Besedilo: M. Radovančevič / Arr: Denis Horvat / Junij 2017
Režija: Boštjan Tacol, Gašper Vovk / Producent: Blaž Černivec / Kamera: Luka Likar / Maska: Julija Gongina / Frizura in styling: Petra Lenarčič / Fanboy in vozilo 1: Igor Pirnat / Logitika in vozilo 2: Primož Lavrač / Posneto: “Studio” Komplast / Junij 2017 / Igralci: Frankie – Rok Ferengja, Bob – Blaž Črnivec, Delboy – Tomaž Ferenc, Roy – Tomaž Repinc, Jimbo – Robert Humar, Nina – Petra Lenarčič, Nina – Vesna Starič, Nina – Katja Lipuš, Nina – Katja Suhadolc / Posebni gost: Colonel MR – Mišo Radovančević

Več novic