Kabriolet, dekleta in veter v laseh v novem videospotu: ┬╗Nina┬ź

S starodobnim kabrioletom in vetrom v laseh so Rok’n’Band predstavili novi single in videospot: Nina. S skladbo z utripom zlatih 50. in pomenljivim besedilom se Rok’n’Band vra─Źajo v ─Źas velikih ameri┼íkih kabrioletov, d┼żuboksov, ┼íirokih kril in briljantine. Pred poletjem so se pridno zaprli v snemalni studio, kjer je novi single nastajal, za snemanje videospota pa so sko─Źili v rde─Źi kabriolet in se z dekleti odpeljali v neznano.

Kam so odšli, si lahko ogledate na povezavi: https://youtu.be/QWEGBjJS4x0

Snemanje videospota pa ni potekalo brez te┼żav, saj se je dekletom na poti ─Źisto zares pokvaril avto. ┬╗Vedno ustre┼żljivi fantje smo jim prisko─Źili na pomo─Ź… in poklicali avtovleko!┬ź se je ┼íe nasmejal Rok Ferengja. Pa je bila med dekleti tudi kak┼ína Nina? ┬╗Vse punce v na┼íih pesmih so resni─Źne!┬ź je bil skrivnosten Rok ┬╗Skozi leta pa smo nabrali ┼że kar lepo ┼ítevilo pesmi z ┼żenskimi imeni┬ź. Tako so svojo pesem dobile ┼że Nika, Tina, Maja, Mojca in Petra, zdaj pa se jim bo pridru┼żila ┼íe Nina za katero bo Rok koprnel v vro─Źih poletnih no─Źeh.

Rok’n’Band letos praznujejo tudi sladko 20-letnico njihove nepozabne uspe┼ínice Jagode in ─Źokolada, ki je nastala v sodelovanju z avtorjem glasbe Sa┼íem Lo┼íi─çem in avtorjem besedila Janezom Zmazkom ┼Żanom. Prav s to pesmijo je leta 1997 Rok nastopil na slovenskem izboru evrovizijske popevke in zasedel odli─Źno tretje mesto, z enako energijo in strastjo pa fantje ustvarjajo in stopajo na koncertne odre tudi danes. Prepoznavne melodije, iskren vokal, eleganten stil in predvsem neizmerna energija so glavni dejavniki skupine. Brez─Źasni in nepozabni Rok’n’Band so v dvajsetih letih nedvomno obdr┼żali svoj naboj in mladostno energijo, saj jih z enakim zanosom odkrivajo in prepevajo vedno nove generacije, ki obo┼żujejo lahkotni utrip glasbe 50-ih iz katerega Rok’n’Band ─Źrpajo navdih. Po vro─Źem juliju, ki so ga fantje namenili promociji novega spota, se odpravljajo nazaj na koncertne odre. Kam pa bo rde─Źi kabriolet fante odpeljal to poletje: 5.8. ÔÇô Ljutomer, 14.8. ÔÇô Spodnja Idrija, 19.8. ÔÇô Ptuj, 26.8. ÔÇô Bovec, 1.9. ÔÇô Logatec, 3.9. ÔÇô Vol─Źji potok.

Rok’n’Band se bodo to poletje z rde─Źim kabrioletom in spu┼í─Źeno streho odpeljali po Nino!

Povezava na videospot “Nina” (Youtube): https://youtu.be/QWEGBjJS4x0

Podatki o skladbi in videospotu ┬╗Nina┬ź:
Glasba: R. Ferengja, B. ─îrnivec / Besedilo: M. Radovan─Źevi─Ź / Arr: Denis Horvat / Junij 2017
Re┼żija: Bo┼ítjan Tacol, Ga┼íper Vovk / Producent: Bla┼ż ─îernivec / Kamera: Luka Likar / Maska: Julija Gongina / Frizura in styling: Petra Lenar─Źi─Ź / Fanboy in vozilo 1: Igor Pirnat / Logitika in vozilo 2: Primo┼ż Lavra─Ź / Posneto: “Studio” Komplast / Junij 2017 / Igralci: Frankie – Rok Ferengja, Bob – Bla┼ż ─îrnivec, Delboy – Toma┼ż Ferenc, Roy – Toma┼ż Repinc, Jimbo – Robert Humar, Nina – Petra Lenar─Źi─Ź, Nina – Vesna Stari─Ź, Nina – Katja Lipu┼í, Nina – Katja Suhadolc / Posebni gost: Colonel MR – Mi┼ío Radovan─Źevi─ç

You may also like