Kabaret Balkanski Tango

PREMIERA – Kabaret Balkanski Tango – Petek, 03. 12. 2023- Gostišče Portal, Zaloška c. 110, Ljubljana

V gostišču Portal v Ljubljani se bosta v petek, 3. novembra ob 20h premierno predstavila igralka in pevka Mina Manojlović ter glasbenik, kitarist in tudi kick-boxer Saša Jovanović z avtorsko kabaret predstavo BALKANSKI TANGO. Skupaj bosta ustvarila nepozabno vzdušje z dialogi, glasbo in plesnimi točkami.

Balkanski tango je kabaret, ki vas bo popeljal v svet strasti, ljubezni in glasbe.  Balkanski tango je kabaret o dveh dušah v enem telesu in dveh srcih v enem življenju. Po desetih letih se ponovno srečata ona – igralka in pevka s pesniško dušo- in on – kickboxer z nežno dušo. Ali je med njima še strast? Ali sta še vedno trmasta in ne popuščata svojim pogledom? Ali je njuna ljubezen nepremagljiva? Skozi zapletene dialoge, strastne plese in čustvene pesmi velikih ex-yu glasbenih uspešnic in svetovnih kabarejskih uspešnic bomo spoznali, ali so čustva dovolj za pustolovščino, ki se imenuje ljubezen. 

Balkanski tango je zgodba o dveh ljudeh, polnih strasti, čustev in volje do življenja. Večni konflikt ljubezni in ljubosumja, strasti in ponosa, ki jima ne da miru. Mina je igralka, nezadovoljna s svojim življenjem, ker je izgubila svojo ljubezen. Ni verjela v Sašino zvestobo in se je bala, da jo bo zapustil. Z lažnim sijajem in ponosom mu daje vedeti, da ga še ni prebolela. Je zvesta, očarljiva in uživa z njim, a se ne upa priznati svojih čustev. Igra, o kateri govori, je življenje pod masko in simbol njene nezrelosti v ljubezenskih odnosih. Saša je kickboxer, ki deluje arogantno in ponosno. Ko izve, da se bo spet srečal z njo, mu popustijo vse zavore in ji odločno pove, da je ni prebolel in da jo še vedno ljubi. Živi brezobzirno življenje, pije, ustvarja lažni vtis, da živi od danes do jutri. Njegova maska je arogantnost in “macho” drža. Nihče od njiju noče odkrito povedati, kaj čuti, a njune pesmi so del iskrenega izražanja čustev, njun ples je strast in kemija med njima. Kdo bo močnejši v tej igri ljubezni in ljubosumja na balkanski način? Bosta našla pot nazaj drug k drugemu ali bosta ostala ujeta v svojih iluzijah? Pridite in odkrijte sami v kabaretu Balkanski tango!

Ne zamudite te premiere, ki bo začetek čarobnega popotovanja kabaret predstave po vsej Sloveniji in tudi širše. Vstopnice stanejo samo 15 eur in jih lahko kupite preko spleta na spletni strani: www.kingkongteater.si ali naredite telefonsko rezervacijo na gsm številko: 040 33 66 72. Vstopnice bodo lahko kupili tudi neposredno pred dogodkom v Gostišču Portal. Ne odlašajte, zagotovite si svoje mesto zdaj!Mina Manojlović je diplomirana igralka, z zaključeno Akademijo v Beogradu. Igrala je v Beogradskom dramskom pozorištu, DKCB-u, Teatru Carte Blache, Kamerni teatar Sarajevo. V svoji karieri ima izkušnje tako v gledališču, kot tudi v filmih in serijah. Znana je po vlogi Ana Frank. Od leta 2023 je članica King Kong teatra v Ljubljani in igra v gledališki uspešnici “Razočarana gospodinja pri seksologu”. 

Saša Jovanović je vsestranski športnik. Večkrat nagrajen vaterpolist, plavalec, reševalec in kick boxer. Emotivec, ki ga glasba navdihuje in temu primerno glasbenik in pevec. Dolgoletne izkušnje ima z nastopanjem v klubih. Bil je tudi frontmen benda v Srbiji. 

Navdih za scenarij: A.P. Čehov, Paulo Coelho, Dušan Radović in Jean Anouilh

Avtor: Mina Manojlović

Igrajo: Mina Manojlović i Saša Jovanović

Producent: Toni Lamovšek- King Kong teatar

Koreografija Tanga: Andrea Forca Koreografije: Mina Manojlović

Pesmi:

Crvena Jabuka- Ako odeš ti

Balkan express- Poslednji tango

Toni Montano- 10 godina

Riblja čorba- Kad hodaš

Tajči- Moj mali je opasan

Divlje jagode- Jedina moja

Danijela Martinović- Pleši sa mnom

Dražen i Anđela- Ima li nade za nas

Toma Zdravković- Sve je u životu prolazno moj druže

Severina- Mili moj

Đ. Balašević- Luzer

Liza Minelli- Maybe this time

Piloti- Zaboravljeni

FB dogodek: https://fb.me/e/3Z95w3RGp

Vstopnice: https://bit.ly/3Q95Kqg

Več novic