Jubilejni 20. Spring break

Na jubilejnem 20. Spring break festivalu v Lanterni je bilo “noro in nepozabno”

Naj se 1.majska budnica začne, si je reklo več kot 3.500 mladih in študentov, ki so tudi letos v velikem številu prisostvovali na že 20. jubilejnem Spring break festivalu v poreški Lanterni, ki je potekal med 1. in 5. majem. Spring break festival, ki ga organizira največja potovalna agencija za mlade v Sloveniji Collegium Mondial, vsako leto slovi po nastopih številnih glasbenikov različnih glasbenih žanrov, druženju in sodelovanju v dnevnih športnih aktivnostih ter odličnih dnevnih zabavah, ki se prevesijo globoko v noč.

Letošnji jubilejni festival, ki je že 20. po vrsti se je dogajal na več kot 13tih prizoriščih z več kot 20 nastopajočimi. Poleg že na festivalu legendarnih Mambo kingsih še Vlado Kreslin, Siddharta, Fehtarji, Ansambel Stil, Neda Ukraden, Mi2, Kingston, Mike Vale in drugi..

Otvoritev letošnjega festavala je pripadalo skupini Fehtarji, ki so festival odprli na traktorju in začeli 4 dnevno splošno zabavo, ki je vključevala top žur, ples, šport in veliko novega spoznavanja. Tudi letos ni manjkal največji plažni žur z Mamboti, ki ga je popestril s svojim nastopom vedno zabavni Damjan Murko. Za balkanske ritme je poskrbela priljubljena Neda Ukraden na akustičnem glasbenem seznamu na dogodku “Pod krošnjami”, pa se je tokrat dobro odrezal Vlado Kreslin, ki je pripravil teren za zadnji večer dogodka na katerem sta na odru vihrali skupini Siddharta in Kingston in z zadnjim koncertnim žurom zaprli tokratni zelo uspešni 20. jubilejni Spring break festival v Poreču.

Več novic